PERHATIAN
Mari lihat gambar GATHERING BERBUKA PUASA di Warisan, Putrajaya pada 18/9/08!
Latest topics
» fish oil sale
Thu 04 Aug 2011, 7:37 am by Guest

» Brown University Emergency Medicine Residency
Thu 04 Aug 2011, 3:14 am by Guest

» the benefit of fish oil
Tue 02 Aug 2011, 2:55 pm by Guest

» play casino online for free
Tue 02 Aug 2011, 1:06 pm by Guest

» смотреть гинекологический осмотр
Mon 01 Aug 2011, 6:55 am by Guest

» x-Hack hack you
Sun 31 Jul 2011, 10:48 pm by Guest

» Drug Schemata Prior
Sun 31 Jul 2011, 10:33 pm by Guest

» backlink checker backlinks service
Sun 31 Jul 2011, 8:57 am by Guest

» AppomiamictSS
Sat 30 Jul 2011, 2:10 am by Guest

Tahukah Anda?
Anda boleh customize profile anda dengan avatar dan signature.

Anda juga boleh set profile anda supaya menghantar email alert tentang aktiviti forum2 yang sedang anda layan.

Jangan lupa untuk set Timezone anda kepada GMT+8 supaya masa anda selaras dengan kami. Semua function ini boleh didapati di PROFILE.
Gallery



Alam Mistik dan Misteri

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Alam Mistik dan Misteri

Post by Adiputra on Sat 13 Sep 2008, 8:21 am

Huhu.. korang ada tak pengalaman menarik tentang benda pelik2 ni?

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by mEnt@L_phoBia on Sun 14 Sep 2008, 5:05 pm

bnda nih salu sgt berlaku kat aku..mmg tak dapat nak elak dah...nak aja aku sound, tp kang aku plak kene sound....tuh yang agak meremang gak bulu hidung aku nih....korang nak tahu apa yang aku salu nampak?...mmmm, huhuhu, adakah aku nih cam Rasyad watak cite kekasihku seru tuh...aku pun konpius gak, kalo aku ni cam rashad, aku tak lah kisah sgt, sbb yang pnting aku mahu emilda tuh ada gak ngan aku, bila dia pun nampak hantu, aku blh pluk n tenangkan dia..miahahha....ops, lupa plak, sbnrnya, bnda nih dari kecik lagi aku salu nampak...terutama kawasan yang aku laluibtuh, banyak memakan korban.....aku salu nampak TENGKORAK.....pastu kat bawah tengkorak tuh ada tulis, aw2as, kawasan kemalangan......mmiahahahhaah
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 33
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by Adiputra on Mon 15 Sep 2008, 10:42 am

Bengong dak ni.. aku ingat ape mende ar..

Huhu sape2 org yg dok kampung2 ni mesti banyak citer antu.. citer ar.. org bando cam aku ni ada la cite sket2.. tapi tak seseram korang yg datang dari kampung2.. tringin nak dok kampung.. aman...

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by nEeyA_deEya on Mon 15 Sep 2008, 11:19 am

kat kg aku takde cite antu..
kecuali pompuan yg slalu berpayung tengah2 malam kat depan rumpun buluh...

kat teknik dulu adela pengalaman..
org minyak kot...
wan tataw cite nih sebab time tu dia tak masuk lagik...
ahahahaha
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 33
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by mEnt@L_phoBia on Mon 15 Sep 2008, 11:42 am

pmpuan tuh jual payung agaknya...
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 33
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by ct_bpk on Mon 15 Sep 2008, 12:37 pm

takde plak pengalaman nampakІ ni...tp pengalaman org ade le.....nnt nak tny...aci tak nak kopi pes kat sini citer dia... Very Happy

ct_bpk
Newbie
Newbie

Female Number of posts : 22
Age : 34
Kementerian : MOF
Bahagian : Perolehan Kerajaan (Unit Perunding)
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by honam on Mon 15 Sep 2008, 12:39 pm

kalo nak kopi jantan pun bleh...
blasah je..
mai secawan....
avatar
honam
Addicted poster
Addicted poster

Male Number of posts : 108
Age : 33
Kementerian : kementerian kewangan malaysia
Bahagian : belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by Adiputra on Mon 15 Sep 2008, 3:52 pm

Mana citer antu nyer? citer kopi plak..

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by mEnt@L_phoBia on Mon 15 Sep 2008, 3:54 pm

hantu kopi.....huhuhuhu..serammm ooooo
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 33
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by honam on Mon 15 Sep 2008, 3:56 pm

hantu kopi+hantu lilin..lagi seram wooooo
avatar
honam
Addicted poster
Addicted poster

Male Number of posts : 108
Age : 33
Kementerian : kementerian kewangan malaysia
Bahagian : belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by mEnt@L_phoBia on Mon 15 Sep 2008, 4:00 pm

aku tak pnh jmpa hantu...hantu selalu jmpa aku
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 33
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by nEeyA_deEya on Mon 15 Sep 2008, 5:17 pm

bengong la korang...!!!!

kat tempat aku ada sorang pompuan slalu dok depan pokok buluh..
bawak payung...
aku tak penah la jumpa dia..tp dia memang faymes...

yg aku penah jumpa..
kat tingkap umah aku satu...
kat tingkap keta aku satu...
huhuhuhuhu

dulu time kena histeria pon penah jumpa gak
tapi cukupla kali tu je
tak sanggup rasanya
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 33
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by Adiputra on Mon 15 Sep 2008, 5:49 pm

kene histeria ni ko jadi cane? ko rasa ape? ko nampak ape? citer sket.

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by nEeyA_deEya on Mon 15 Sep 2008, 6:10 pm

panjang citer nye
sok jela...
aku pon nak balik da japgi nih...
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 33
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by intan_bpk on Mon 15 Sep 2008, 6:14 pm

so far aku lom penah jumpak antu depan mata and aku mmg tak ingin nak jumpa makhluk ni..

time skolah dulu ada la heboh2 tp aku tadak la nmpk dpn mata..
avatar
intan_bpk
Regular poster
Regular poster

Female Number of posts : 54
Age : 34
Kementerian : Kewangan
Bahagian : BPK
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by nEeyA_deEya on Mon 15 Sep 2008, 6:40 pm

time kat skolah lame dolu la
time tu mmg kecoh gile skolah aku pasal menda2 nih..
(nama skolah dirahsiakan)

time tu hostel aku ada 7 bilik pompuan..
kejadiannye bermula masa aku form2..
time tu..tetibe sorang membe aku pengsan dalam toilet
aku pegila tengok
bangun2 dia sengih2 je kat aku..aku pon wat bodo jela..
pegila kelas prep same2 (bebudak hostel kena study malam2)

start tu dia semacam je..
memula aku wat dunno je..
malam tu tetibe budak dorm dia kata dia pengsan
menjerit2 ntah pape..
tapi sore dia cam budak kecik...
dia nampak aku masuk dia terus peluk aku...
pastu dia memang pelik r..dia belai2 rambut aku...aku da jadik seram sejuk r kan...
panggil ustaz, dia pun ok...

esoknye tetibe aku jadik cam rimas..
cam panas je satu badan...aku start dengar ntah pape la..
ada orang panggil2 nama aku..cam ada org tarik2 baju aku...
pas maghrib tu aku mmg takleh dok diam..
aku tataw pe jadik..tp yg aku tau aku da dok kat utan...
tak gelap tapi sunyi gile..cukup r nak wat ko menggeletar pale lutut...
aku dengar ada org panggil aku tapi aku tak jumpa org tu..

then aku nampak sekor makhluk ni..pale je..macam penanggal..dia lilit2 badan aku ngan tali perut dia..tak kira bape kali da aku muntah..
then dia gigit tangan aku, kaki aku...sakitnye..Tuhan je yang tau...
penat aku meraung2...tapi dia wat tataw je...then dia cakap yang dia nak kacau kawan baik aku...aku macam bertekak ngan dia..
tapi gigit leher aku..ya Allah...time tu aku ingat aku da mati...

tetibe aku dengar bunyi azan..menda tu pon pelan2 lepaskan aku sambil jerit2..aku lari je..tangan, kaki, leher, badan aku mmg da penuh ngan darah...tapi makin lama makin jelas bunyi azan tu...aku ikut sampai aku terjatuh..bile aku bukak mata aku nampak bebudak bilik aku kumpul keliling aku..dia nak angkat aku bangun tapi badan aku sakit gile kena gigit..tapi yang herannye bebudak bilik aku tak nampak lak darah...aku pon amik towel aku lap darah kat badan (aku sorang j wat sebab aku sorang je nampak)...then aku bakar towel tu..sebab aku basuh darah tu tak ilang2...

3hari 3 malam aku kena...memang badan aku sakit gile..tapi lepas tu ada ustaz datang skolah aku n tolong ubatkan..alhamdulillah..ok da skang...tapi lau aku dok sorang2 kadang2 terdengar2 lagik ada org panggil..ada org sentuh bahu aku..tp aku juz kuatkan iman je...

aku da penat...cukupla 3hari 3 malam tu aku disiksa...tula pengalaman aku lau korang nak tau...
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 33
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by Adiputra on Mon 15 Sep 2008, 9:35 pm

Wahh giler ar takut aku.. aku seingat aku time kecik2 ada gak kene cantu.. dalam idup aku ada 2 kali hampir2 kene histeria cantu..

Time kecik2 kan, kita memang mata bebudak. so leh la nampak mende2 tu.. seingat aku dlm memori, time tu aku dok kat taman ehsan. Umur aku kurang dari tujuh tahun.. Umah aku sebelahan dengan hutan FRIM. waktu tu malam so aku main krete control kaler merah ngan abang aku kat depan umah. berhadapan umah kami ada satu pokok kelapa katik tu.. pendek jek. ada buah..

So sambil main2 tu tiba2 aku seram sejuk. seingat aku aku menggigil2.. kerete control yang aku men terbabas2 langgar dinding. aku ingat lagi abang aku marah2 time tu sebab aku langgar dinding.. takut kereta tu calar..

Aku time tu menggigil sebab aku nampak ada satu bijik mata warna merah menyala pandang tepat kat aku dari balik buah2 kelapa tu. Takde badan takde ape.. cuma mata merah jek... Mata dia mata yang sangat takut dan mengerikan. Memang mata yang sangat jahat penuh kejahatan dan kebencian. Aku sampai la ni aku ingat bentuk mata tu and kalu aku fikir, meremang2 bulu roma. Skang pun tgh meremang.. Mata dia merah yang sangat2 dan tajam.. So kesan dari tu, aku nangis2 macam meracau2. Tu yang abang aku cerita seingat aku lepas aku sedar.. Tak tau la sepanjang aku meracau2 tu aku wat ape. Yang penting aku lepas tu elok la.. bapak aku wat cane ntah..

Ekoran dari kejadian tu, dalam beberapa hari atau minggu lepas tu (tak ingat jangka masa) pokok kelapa tu berkecai kene panah dengan petir waktu ada satu ketika ribut.. Pokok tu terbelah dua pastu bapak aku tebang sampai skang takde pokok da kat situ. Rumah tu pun bapak aku dah jual.

Ada satu lagi kes time aku hampir2 kene dengan mata tu lagi skali.. tapi time tu aku dah tingkatan. Nanti aku cerita..

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by nEeyA_deEya on Tue 16 Sep 2008, 10:24 am

lagik skali aku kena kco time kt skolah tu jugak..yg ni tataw la..nak kata seram pun ado, klako pon ado..huhuhu

aku ni jenis yg takleh study siang2..so masa aku study tengah2 malam la..kat hostel aku ni adala satu bilik kecik yg kitorg wat bilik bacaan...disebabkan takleh bukak lampu kat dorm, aku pegila study kat situ...meja dia panjang cam meja mesyuarat tu..aku dok kat yg paling dekat ngan pintu..(nasib baik...)

tengah2 aku baik punye layan buku sensorang..ade la sorg budak pompuan ni masuk..aku tak penah nampak pon..tp tak pelik sebab time tu mmg ramai bebudak baru masuk..aku pon wat tataw je..bile aku tengok dia, dia senyum...bile aku tengok dia, dia senyum..tak bercakap pon...

nak dijadikkan cite..pemadam aku jatuh..meja tu meja yg rendah..so kite kena bersila la lau dok situ...aku pon dengan bangganya amik la pemadam aku yg jatuh tu..tetibe aku rasa semacam..awat tak nampak bawah badan budak ni...??time2 tu gak aku rasa meremang satu badan..aku tengok dia, dia senyum lagik...

sempat lagik aku pk time tu..lau aku lari aku takut dia terkam aku pulak..sume cite antu yg penah aku tgk, da mula da bermain dalam palotak aku nih..pastu buleh pulak aku kemas2 buku, macam takde pe pon...da kemas2 buku aku pon bangun la bukak pintu..time tu dia tanye..nak pegi mane..??aku dengan bengongnye pegi jawab --> naik la..ngantuk...tetibe dengar dia ketawa...aku pon terus bukak pintu besar2...tau2 dia kat sebelah aku cakap "ngantuk ke DA TAU....???"

aku da tak ingat selipar ke mana, tudung ke mana..aku pun pecut lari masuk bilik..dahla bilik aku tingkat3 time tu..disebabkan hostel aku berhadapan ngan hostel budak laki..sok nye kecoh dorang nampak ade pompuan berlari pakai baju putih dgn rambut panjang..aku wat2 diam je...sebab akula tu...huhuhuhuh...sampai skang aku alergik ngan bilik bacaan yg kecik...
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 33
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by Adiputra on Tue 16 Sep 2008, 2:53 pm

Hahaa... ko DA TAU... hahaa..

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by nEeyA_deEya on Tue 16 Sep 2008, 3:12 pm

tau takpe...
aduih..bleh plak dia gurau ngan aku cenggitu kan..
kasar gurau tu....
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 33
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by honam on Tue 16 Sep 2008, 3:20 pm

hahaha...
anda memang seorang yang misteri le nadeeyaaaaaa
avatar
honam
Addicted poster
Addicted poster

Male Number of posts : 108
Age : 33
Kementerian : kementerian kewangan malaysia
Bahagian : belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by nEeyA_deEya on Tue 16 Sep 2008, 5:05 pm

jgn biarkan idup anda diselubungi misteri...

ada satu lagi pengalaman aku nak share
korang penah tak dengar org bela2 ntah pape ni...??
kawan aku ada...
warisan drp nenek dia..disebabkan dia dua org je adik bradik ngan akak dia, sebagai sorg lelaki dia yg amik tanggungjawab tu..

dia ni ada harimau putih..
aku punyela tak pecaye time dia cite tu..
dia pon cakap "ko nak tengok ke?"
laju je la aku mengangguk..
dia pesan kat aku "jgn sampai pengsan lak"
aku pon jawab ngan konfiden aku takkan pengsan punyela..

dia bawak la aku p semak dekat2 ngan umah dia..
umah dia ni bukit..so adala cam utan kecik
(ish..lau pk balik..laula dia ada niat tak baik..naya aku...nasib baik dia baik...)
dia pun bukak bungkusan kain kat tangan dia tu..
tetibe keluarla sekor kucing putih yg maha comey...
datang makan menda kat tangan dia tu..
aku pun cakap 'kan aku da cakap..konpem aku tak pengsan"
tetibe je kucing tu membesar...dan
menjelmalah sekor harimau putih depan mata aku..seingat aku tinggi dia ngan aku lebih kurang sama je..
mulut yg membebel dr td terdiam terus..aku tengok je rimau tu...
bila saja rimau tu pandang aku, aku da tak ingat pape...

sedar2 aku da terbaring kat sofa umah dia..
(time tu aku ngan tiga org membe pompuan ngan dua membe laki)
sume pengsan..haram satu pon tak tinggal..
huhuhuhuh
sejak tu aku pecaye la dia cakap...
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 33
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by fizah budget on Tue 16 Sep 2008, 5:31 pm

Meh dgr kisah aku lak...

Klu cite tntg histeria kt hostel nie mmg la ianya benar...tiada yg benar selain yg benar belaka...dlu time sekolah menengah..aku duk hostel 5 thn...dr form 1-5...histeria ni klu xsilap aku plg teruk serangannye thn ganjil...time aku form 1...first time aku tgk in reality cmne diorg kena rasuk...nk kata asrama aku tu keras..xjg...

Klu kt mlaka la musim histeria akan melanda ialah thn ganjil...dan ianya ktaorg panggil 3 penjuru...seko.yg terlibat utk 3 penjuru tue seko.men.sains, sek.agama...(L) dan sek.agama...(P)..sekolah aku terkena sipi jerk..tp dia punya dashyat...tuhan aje yg th...klu ada sorang bdk kena...bdk yg lain akan diasingkan dgr bdk yg dh terkena histeria tue sbb diorg ni cpt berjangkit...amaran, korang jgn pandang direct mata bdk yg dh terkena tue...takut berjangkit lak...yg lemah semangat mudah sgt la kena rasuk..

ada lah sorang kakak form4 time tue...dia kena giler2...sampai AJK asrama puteri xterhandle...dia punya lari satu asrama mcm pelari pecut negara...xtaulah kuasa apa yg dia guna...disbbkan AJK xcukup...AJK asrama puteri terpaksa minta bantuan AJK asrama putera lak utk control keadaan..

time aku form 5 aku sendiri jd AJK dan kena handle kes-kes mcm nie...bdk2 yg bru masuk nie mudah sgt kena rasuk...bile sorang kena...kami cpt2 arahkan pelajar lain bc yassin...asrama aku ada 2 blok...blok A blok lama...dan blok B blok baru...kes yg plg teruk dkt blok A...bdk tue nk g toilet..sorang2 lak tue..dlm kul 11.00mlm la..kt toilet tu lah berlaku semuanye...(Kisah nie diciterkan oleh mangsa setelah dia sedar)..dia nk cuci muka n gosok gigi...time dia cuci muka...dia nmpk la seseorg masuk dlm toilet..so, dia ingtkan kwn level dia..bile dia hbs cuci muka dia pun turn la ke sebelah...tup..tup..dia tgk prempuan bju hitam..rambut pnjg menutupi muka...apalagi dia pun menjerit la kt toilet...terus pengsan..nasib baik la toilet tue dkt ngan bilik prep utk pljr peperiksaan form 3&5...so, adalah pljr yg blum tido lg coz tgh stay-up...bergegas la ke toilet tu utk tgk apa yg terjadi...time bdk2 tu dtg..tgk bdk yg td tue dh pengsan...bile direnjis air ke muka..terus dia sedar tp pastu terus meracau-racau...bila dibw kt dorm...dia terus menjerit dan menunjuk ke arah tingkap...geng2 aku ni pun tnya la.."sape tue yg ada kt tingkap"?? dia menjeling ke arah kami..mata dh merah dh time tue....aku pun naik gerun..warden yg ada time tue terus bc doa usap muka bdk tue..pun xnk jln gak..so, nk x nk kami panggil warden aspura dan AJK tertinggi Asrama Putera pun dtg utk bantu..lama gak la nk pulihkan bdk tue...Ustaz yg dtg utk pulihkan bdk tue tnye lg "sape yg ko tunjuk kt tingkap tue? " pastu dia ckp...kwn dia...suara garang btul..bukan suara dia..ustaz tnye lg...dia kat mane? "kt tepi tingkap tgh pandang ke arah" Ustaz tnye..dia nk apa? dia pakai bju apa? bdk tu ckp...kwn dia tu ajak dia kuar dr situ...dia pakai bju hitam...tudung merah..muka dia ada parut yg mengerikan....bdk tue asyik menjerit jerk minta dilepaskan sbb nk ikut 'benda' tue...selepas ustaz tu jampi dengan bacaan doa...bdk tue dh slow down skit..akhirnye...bdk tue senyap dan terus tersedar..tp dia kelihatan sgt penat....

Ustaz tu pesan supaya kami buat bacaan yassin setiap mlm kerana ustaz tu bgth musim 3 penjuru nie mmg kena bykkan bacaan yassin...utk elakkan kejadian yg xdiingini berlaku...sebenarnye cite nie panjang lg..tp aku pendekkan la..sbb time aku tulis citer nie...aku sendiri rasa seram sejuk...
avatar
fizah budget
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 172
Age : 34
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by Adiputra on Tue 16 Sep 2008, 10:06 pm

Wuuuu 3 penjuru tu asal? aku tak paham cane leh jadi 3 penjuru.. lost sket..

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by mEnt@L_phoBia on Wed 17 Sep 2008, 8:59 am

pengalaman aku nih lagi best..dalam satu mlm, paling kurang satu hantu aku akan jumpa..salunya mlm jumaat..aku akui, agk takut gak...tp, nak buat camnerkan.....
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 33
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum