PERHATIAN
Mari lihat gambar GATHERING BERBUKA PUASA di Warisan, Putrajaya pada 18/9/08!
Latest topics
» fish oil sale
Thu 04 Aug 2011, 7:37 am by Guest

» Brown University Emergency Medicine Residency
Thu 04 Aug 2011, 3:14 am by Guest

» the benefit of fish oil
Tue 02 Aug 2011, 2:55 pm by Guest

» play casino online for free
Tue 02 Aug 2011, 1:06 pm by Guest

» смотреть гинекологический осмотр
Mon 01 Aug 2011, 6:55 am by Guest

» x-Hack hack you
Sun 31 Jul 2011, 10:48 pm by Guest

» Drug Schemata Prior
Sun 31 Jul 2011, 10:33 pm by Guest

» backlink checker backlinks service
Sun 31 Jul 2011, 8:57 am by Guest

» AppomiamictSS
Sat 30 Jul 2011, 2:10 am by Guest

Tahukah Anda?
Anda boleh customize profile anda dengan avatar dan signature.

Anda juga boleh set profile anda supaya menghantar email alert tentang aktiviti forum2 yang sedang anda layan.

Jangan lupa untuk set Timezone anda kepada GMT+8 supaya masa anda selaras dengan kami. Semua function ini boleh didapati di PROFILE.
Gallery



kat sini pun aku pos..WALIMATUL URUS..

View previous topic View next topic Go down

kat sini pun aku pos..WALIMATUL URUS..

Post by dyanadina on Tue 02 Dec 2008, 9:40 am

sory kengkawan..
tak dapat nak kasi hardcopy kad jemputan aku..hehhehe

KEPADA SAHABAT KU SEMUA....

DENGAN SEGALA HORMATNYA SAYA

EN DALI & PN HARLINA (BAPA & MAK AKU LA..) DAN AKU JUGA...DAN SEMUA FAMILY AKU LA..

Menjemput SEMUA hadir ke majlis perkahwinan KU

Mardiana Binti Dali (aku la ni...)

dengan pasangan

Sarifudin Bin Kadir


pada :

23.12.2008 bersamaan dengan

25 ZULHIJJAH 1429H


di kediaman kami di :

kampung Jaya Baru Kunak,SabahЕ

Sesungguhnya dengan kehadiran semua pihak pasti dapat memeriahkan lagi majlis ini. Marilah kita berdoa agar ikatan perkahwinan mereka berkekalan di dunia dan di akhirat serta sentiasa berada di dalam keredhaan ALLAH SWTЕ.



P/S:

Untuk sesape yang tinggal jauh tu..aku paham..takkan la korg nak datang sabah kan..

Doa2kan la semoga semua berjalan lancar..amin...
avatar
dyanadina
Newbie
Newbie

Female Number of posts : 10
Age : 34
Kementerian : kementerian kewangan
Bahagian : BEA
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: kat sini pun aku pos..WALIMATUL URUS..

Post by nEeyA_deEya on Tue 02 Dec 2008, 10:07 am

murah rezeki mereka2 yang bakal berkawen nih..
ida..pasni kita lehla join d club ek..??
hehehehehe

_________________


http://nadmisz.blogspot.com/
sHaRe ur cOmmeNts WiF mE...
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 33
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: kat sini pun aku pos..WALIMATUL URUS..

Post by ida_kenj on Fri 05 Dec 2008, 4:25 pm

hehe..harus la
aku nak cpt2 kawen..nak join kelab isteri2 mithali..huhu

ida_kenj
Guest


Back to top Go down

Re: kat sini pun aku pos..WALIMATUL URUS..

Post by Adiputra on Tue 06 Jan 2009, 5:09 pm

sori tak dpt datang.

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: kat sini pun aku pos..WALIMATUL URUS..

Post by nEeyA_deEya on Wed 21 Jan 2009, 1:53 pm

ape kata mintak nana pos kat sini

_________________


http://nadmisz.blogspot.com/
sHaRe ur cOmmeNts WiF mE...
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 33
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: kat sini pun aku pos..WALIMATUL URUS..

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum