PERHATIAN
Mari lihat gambar GATHERING BERBUKA PUASA di Warisan, Putrajaya pada 18/9/08!
Latest topics
» fish oil sale
Thu 04 Aug 2011, 7:37 am by Guest

» Brown University Emergency Medicine Residency
Thu 04 Aug 2011, 3:14 am by Guest

» the benefit of fish oil
Tue 02 Aug 2011, 2:55 pm by Guest

» play casino online for free
Tue 02 Aug 2011, 1:06 pm by Guest

» смотреть гинекологический осмотр
Mon 01 Aug 2011, 6:55 am by Guest

» x-Hack hack you
Sun 31 Jul 2011, 10:48 pm by Guest

» Drug Schemata Prior
Sun 31 Jul 2011, 10:33 pm by Guest

» backlink checker backlinks service
Sun 31 Jul 2011, 8:57 am by Guest

» AppomiamictSS
Sat 30 Jul 2011, 2:10 am by Guest

Tahukah Anda?
Anda boleh customize profile anda dengan avatar dan signature.

Anda juga boleh set profile anda supaya menghantar email alert tentang aktiviti forum2 yang sedang anda layan.

Jangan lupa untuk set Timezone anda kepada GMT+8 supaya masa anda selaras dengan kami. Semua function ini boleh didapati di PROFILE.
Gallery



impak ketiadaan tajul pada prestasi kerja: satu kajian dan hala tuju

View previous topic View next topic Go down

impak ketiadaan tajul pada prestasi kerja: satu kajian dan hala tuju

Post by mEnt@L_phoBia on Tue 18 Nov 2008, 10:46 am

huh..apa punya tajuk daaa..so mari kita bincangkan kesan ketiadaan tajul nih pada kehidupan makhluk MOF terutama kita....
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 33
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: impak ketiadaan tajul pada prestasi kerja: satu kajian dan hala tuju

Post by fizah budget on Tue 18 Nov 2008, 11:06 am

Bagi ktaorg kt bhgn bajet nie mmg terasa la jgk ketiadaannye kt sini...tp kan md.dah, ko xkan terasa pape pun sbb hari2 leh jmpe kt umh..just kwn time lunch jerk xde..sbb tajul skang akan lunch dgn geng ptd yg mantap...dia bgth aku yg dia dpt kt SPR la...ingtkan dia dpt ke bhgn kami balik...hai, lepas nie msti la bapak angkat si tajul...en.giva akan teringt2 kat tajul..tajul kan peg.yg mantap..walaupun tajul xde..keja tetap kena selesaikan beb...klu x mau bos aku mengamuk lak nnti..yg hidup nie perlu la teruskan keja...yg si tajul tue dah sah2 kena buat keja yg baru...tajul bekerja...so, kta pun kena la bekerja jgk beb....
avatar
fizah budget
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 172
Age : 34
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum