PERHATIAN
Mari lihat gambar GATHERING BERBUKA PUASA di Warisan, Putrajaya pada 18/9/08!
Latest topics
» fish oil sale
Thu 04 Aug 2011, 7:37 am by Guest

» Brown University Emergency Medicine Residency
Thu 04 Aug 2011, 3:14 am by Guest

» the benefit of fish oil
Tue 02 Aug 2011, 2:55 pm by Guest

» play casino online for free
Tue 02 Aug 2011, 1:06 pm by Guest

» смотреть гинекологический осмотр
Mon 01 Aug 2011, 6:55 am by Guest

» x-Hack hack you
Sun 31 Jul 2011, 10:48 pm by Guest

» Drug Schemata Prior
Sun 31 Jul 2011, 10:33 pm by Guest

» backlink checker backlinks service
Sun 31 Jul 2011, 8:57 am by Guest

» AppomiamictSS
Sat 30 Jul 2011, 2:10 am by Guest

Tahukah Anda?
Anda boleh customize profile anda dengan avatar dan signature.

Anda juga boleh set profile anda supaya menghantar email alert tentang aktiviti forum2 yang sedang anda layan.

Jangan lupa untuk set Timezone anda kepada GMT+8 supaya masa anda selaras dengan kami. Semua function ini boleh didapati di PROFILE.
Gallery



hala tuju N41 intake jun heh

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

hala tuju N41 intake jun heh

Post by asmanita_bpk on Mon 03 Nov 2008, 11:07 am

assalamualaikum...

1. kenapa forum tak sehangat dulu????
a) ramai yg tak join forum lagi...
b) yg selalu visit tp tak boleh nak join coz tak de isu penting yg blh discuss sama2 melainkan topic2 biasa je..
c) ramai yg bz kot dengan perubahan portfolio baru..

2.ok ramai tak antara kita yg lulus exem ptd hari tuh? kat perolehan ada sorang tapi bukan akak ler...pada yg lulus exam tahniah n good luck masa PAC nanti ye..

3. hemm agak2 jadi ke JPA nak berhentikan pekerja2 kontrak mcm kita2 nih.. apa pendapat korang??????

huhuhu sodihler kalu diberhentikan..

asmanita_bpk
Regular poster
Regular poster

Female Number of posts : 61
Age : 37
Kementerian : Treasury
Bahagian : Bahagian Perolehan Kerajaan
Registration date : 2008-09-16

View user profile

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by mEnt@L_phoBia on Mon 03 Nov 2008, 11:54 am

just nak tanya..apa citer tentng isu yang nak d bawa oleh alif tuh.....tertanya tanya gak la
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 33
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by dayonagi83 on Mon 03 Nov 2008, 12:03 pm

arigato kak eta..
pasai mslh kakitangan kontrak tue..
elok akak ty c tajul..but,alhamdulillah setakat nie..
nasib kita masih t'bela la lg..
yg pasal isu alif tue lak..
hr tue x jd..alif ada hal kat luar..
so x tau bila nak sambung..
avatar
dayonagi83
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 175
Age : 34
Kementerian : MOF
Bahagian : Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by asmanita_bpk on Mon 03 Nov 2008, 12:07 pm

naap ngan isu alif... hehe alamak termiss ler
hari tu akak cuti seminggu..
ada berita sedey...
akak misscarige..baru hari tu masa jamuan raya kementerian adi suh akak buh nama ADIPUTRA kat baby akak.. hheh takde rezeki ler..

asmanita_bpk
Regular poster
Regular poster

Female Number of posts : 61
Age : 37
Kementerian : Treasury
Bahagian : Bahagian Perolehan Kerajaan
Registration date : 2008-09-16

View user profile

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by fizah budget on Mon 03 Nov 2008, 12:12 pm

Xpe kak ita...kena kuat semangat...insya-allah rezeki akan ada nnti...adi siap promote suh letak nama dia ker???? dh brape bulan time tue???
avatar
fizah budget
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 172
Age : 34
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by mEnt@L_phoBia on Mon 03 Nov 2008, 12:21 pm

SBB BUH NAMA ADI YANG JADI CAMTU...BAIK JGN..HEHEHEHEH..TAK APA...CUBA LAGI KAK.....MUNGKIN ADA REZEKI LAIN KALI...
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 33
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by asmanita_bpk on Mon 03 Nov 2008, 12:24 pm

hmm adi promote nama dia yg alaa besh n ala ala nama budak genius tu.. hmm masa tu dah 3 bulan...

owh lagi satu mari sama sedekahkan al-fatihah untuk bonda azizah muhammad (BPK) yg kembali ke rahmatullah minggu lepas..

asmanita_bpk
Regular poster
Regular poster

Female Number of posts : 61
Age : 37
Kementerian : Treasury
Bahagian : Bahagian Perolehan Kerajaan
Registration date : 2008-09-16

View user profile

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by asmanita_bpk on Mon 03 Nov 2008, 12:26 pm

haaaa tak jawab lagi nape ngan isu alif tu... eh alif tu duk kat bhg mana yee.. cam ada kawan akak kenal dia kot.. ehhh jadi jejak kasih plak?

asmanita_bpk
Regular poster
Regular poster

Female Number of posts : 61
Age : 37
Kementerian : Treasury
Bahagian : Bahagian Perolehan Kerajaan
Registration date : 2008-09-16

View user profile

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by mEnt@L_phoBia on Mon 03 Nov 2008, 12:31 pm

apa sbnrnya isu alif nih...just tau tntng COLA aja.....
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 33
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by fizah budget on Mon 03 Nov 2008, 2:14 pm

Yg aku dpt th dr jen pun tntg COLA???? tp xth la apa cite yg sebenarnye....bile lagi nk wat perjumpaan yg xjd aritue....
avatar
fizah budget
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 172
Age : 34
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by dayonagi83 on Mon 03 Nov 2008, 2:30 pm

alif duk bhgn ekonomi..
ntah lah..
kita tgu jer la..
avatar
dayonagi83
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 175
Age : 34
Kementerian : MOF
Bahagian : Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by Zangetsu on Mon 03 Nov 2008, 3:10 pm

tu laaa...
bunyi macam best..
last2 xjadi plak
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 33
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by Adiputra on Wed 05 Nov 2008, 4:44 pm

akak.. takziah.. sedey la tak jadi... takpe.. insya allah ada rezeki... di doakan murah rezeki hendaknya.. jaga kesihatan...

pasal isu pemberhentian pekerja kontrak, najib dah tekankan bahawa kerajaan tak akan memberhentikan pekerja kontrak malah akan menambah lagi.. so peluang utk kita disambung kontrak still cerah.. yg penting kene dapatkan permanent.

Erm.. pasal isu alif tu.. tak tau cerita.. korang tau pape ke?

betul gakkan dah slow dalam forum.. cam aku pun busy jek slalu.. minggu ni 1st time bukak forum.. asek busy jek..

Alfatihah utk ibu azizah dan abang ida..

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by Zangetsu on Fri 07 Nov 2008, 9:22 am

aku jupe alif kat KFC alamanda bersama-sama kwn2 ofis dia (rs nyer awek dia kot)..
tp aku lupa nak tanyer pasal isu cola tuh..
haha
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 33
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by ida on Sun 09 Nov 2008, 9:50 pm

salam sume..2 mggu aku xmasuk offc..mcm2 aku ketinggalan ek..takpe2 aku try ikuti perkembangan forum n blog kite..
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by fizah budget on Mon 10 Nov 2008, 10:49 am

Welcome back ida...forum minggu lepas mmg agak meriah la jgk perbincangan nk g bercuti...tp smpai skang still xde keputusan lg...kena duk berbincang jgk la nmpknye....nnti turun lunch tau...
avatar
fizah budget
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 172
Age : 34
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by ila on Mon 10 Nov 2008, 11:58 am

ala..cm bosan lorr nk cite pasal hale tuju neh..
aku xnmpk2 ag hale tuju nk g mne..
buntu seh..
last2 dok umah ajew..
hadusss sadesss..huhuhu
avatar
ila
Newbie
Newbie

Female Number of posts : 8
Age : 34
Kementerian : kementerian kewangan malaysia
Bahagian : belanjawan
Registration date : 2008-09-18

View user profile

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by mEnt@L_phoBia on Mon 10 Nov 2008, 12:26 pm

takder hala tuju..pas habis kontrak carik la kerja memana patut...payah sgt, isi aja 27 atau 17...yang pnting tetap..aku dah tak kisah pun dah....asal tetap udah...mls nak sakit kepalaaa
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 33
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by asmanita_bpk on Mon 10 Nov 2008, 12:50 pm

alaa topic ni does't mean penyerapan or penamtan kontrak jer... jgn sensetif... hala tuju ni pun bleh bwk isu mana korang nak g bercuti pas ni or apa2 plan kita lepas ni..
alaa daus ko nuda lagi... tgk ler mcm kakak kakak seperti kami ni.. huhu ada yg dh cecah 30 pun still lum dpt keje tetap lg tau..

asmanita_bpk
Regular poster
Regular poster

Female Number of posts : 61
Age : 37
Kementerian : Treasury
Bahagian : Bahagian Perolehan Kerajaan
Registration date : 2008-09-16

View user profile

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by mEnt@L_phoBia on Mon 10 Nov 2008, 2:27 pm

tp akk ada hasbennn,,,,dia blh tanggung
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 33
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by fizah budget on Mon 10 Nov 2008, 2:45 pm

Daus risau la kak sbb dia yg nk kena tanggung anak org...semuanya bergantung kpd Allah S.W.T sbb dia yg tentukan nasib kita semua...kta kena la berusaha...
avatar
fizah budget
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 172
Age : 34
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by Adiputra on Mon 10 Nov 2008, 3:37 pm

payahnyer dunia ini.... berpaling sakit.. berpusing sakit. menggeliat sakit...

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by asmanita_bpk on Mon 10 Nov 2008, 4:02 pm

iye betul ler tu daus.. mmg ada husben leh tanggung... tapi kitorg pun nak gak keja sendiri..

ok akak setuju ngan ko dan (LELAKI2 LAIN) perlu karier yg mantap untuk sara diri sendiri, keluarga dan anak org..

setiap org Allah dah tentukan rezeki, jodoh masing2.. cumanya lambat ngan cepat jer.. dan cara untuk ke arah itu mcm2. ada yang mudah ada yg sukar.. cam kita2 ni kira kategori sukar.. tapi. ngok cam tajul n yg lelain lulus exm sama gak laluan dia memula cam kita.. cumanye rezeki deorg awal skit dpd kita...so, sabar je selagi kita ada kekuatan utk teruskan ibadah(KERJA) ni dengan post yg kita pegang isi skang ni.. ada kenkawan lain kat luar sana masih lg jadi PKS tau.......(hhuhu ayat penyedap hati kerana hati ku ini jua turut terguris kerana kegagalan yg berkali2) ahakssssssss....






K

asmanita_bpk
Regular poster
Regular poster

Female Number of posts : 61
Age : 37
Kementerian : Treasury
Bahagian : Bahagian Perolehan Kerajaan
Registration date : 2008-09-16

View user profile

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by Zangetsu on Tue 11 Nov 2008, 9:15 am

haha..
kene ceramah
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 33
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by ida on Wed 12 Nov 2008, 12:23 pm

tetap sokong kat ita..semua org ada rezeki masing2..mungkin kita akan dapat lebih baik drpd yg kita harapkan. apa yg penting kita kene sabar dan jgn cepat putus asa.TUHAN lbh tahu apa yg terbaik utk hamba2 nya..
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: hala tuju N41 intake jun heh

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum