PERHATIAN
Mari lihat gambar GATHERING BERBUKA PUASA di Warisan, Putrajaya pada 18/9/08!
Latest topics
» fish oil sale
Thu 04 Aug 2011, 7:37 am by Guest

» Brown University Emergency Medicine Residency
Thu 04 Aug 2011, 3:14 am by Guest

» the benefit of fish oil
Tue 02 Aug 2011, 2:55 pm by Guest

» play casino online for free
Tue 02 Aug 2011, 1:06 pm by Guest

» смотреть гинекологический осмотр
Mon 01 Aug 2011, 6:55 am by Guest

» x-Hack hack you
Sun 31 Jul 2011, 10:48 pm by Guest

» Drug Schemata Prior
Sun 31 Jul 2011, 10:33 pm by Guest

» backlink checker backlinks service
Sun 31 Jul 2011, 8:57 am by Guest

» AppomiamictSS
Sat 30 Jul 2011, 2:10 am by Guest

Tahukah Anda?
Anda boleh customize profile anda dengan avatar dan signature.

Anda juga boleh set profile anda supaya menghantar email alert tentang aktiviti forum2 yang sedang anda layan.

Jangan lupa untuk set Timezone anda kepada GMT+8 supaya masa anda selaras dengan kami. Semua function ini boleh didapati di PROFILE.
Gallery



cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by Zangetsu on Mon 03 Nov 2008, 9:21 am

haha..
aku da pakai sport rim laaa...
skali nge tiubless... siap ada pum angin lg...
so, lupekan je laaa
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by dayonagi83 on Mon 03 Nov 2008, 11:59 am

amboi..b'lagak nmpk..
jgn ckp besor..
karang pancit betul2..
ha baru tau langit tue tinggi ke rendah..
avatar
dayonagi83
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 175
Age : 34
Kementerian : MOF
Bahagian : Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by Zangetsu on Mon 03 Nov 2008, 3:13 pm

haha...
xdek dalam sejarah..
moto tiubless pancit..
ape la JEN
kalu pecah ada laaa...
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by dayonagi83 on Mon 03 Nov 2008, 3:23 pm

eeeeeeeeeeeeee..
baha ni kan...
sajer jer nak pekena aku..
x kira pancit ke pecah ke..
kalo ko rasa nnt ha baru padan muka..
hampeh py member
avatar
dayonagi83
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 175
Age : 34
Kementerian : MOF
Bahagian : Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by Zangetsu on Tue 04 Nov 2008, 9:34 am

alaaa..
da benda betol...
tayar tiubless xbocor..leh pecah jer...
nak rasa ape plak...
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by Adiputra on Wed 05 Nov 2008, 4:36 pm

dah nama tubeless. mana ada tube dlm tu.. huhu..

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by fizah budget on Thu 06 Nov 2008, 9:18 am

Apa ke hal la pulak xhbs2 cite pasal tiubless nie?? kata thread utk jadikan wedding of the year....xkan la korang nk hias wedding korang ngan tayar motor...xpun tiub motor kot....mmg class agaknye bg korang coz pelik....lain dr yg lain....wedding adi ke wedding baha????
avatar
fizah budget
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 172
Age : 34
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by dayonagi83 on Thu 06 Nov 2008, 9:35 am

haha..adi kawen dgn baha??????????
biar betul wei...
mmg gempak tue..
bukan setakat wedding of the year tp history of malaysia..
hehehe...
avatar
dayonagi83
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 175
Age : 34
Kementerian : MOF
Bahagian : Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by fizah budget on Thu 06 Nov 2008, 10:01 am

Yelah jen, mana xnye sibuk sgt ngan motor tiubless dia tue...baha ngan adi?????konfius la....mmg akan jd history of malaysia la nmpknye...msti tip top...
avatar
fizah budget
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 172
Age : 34
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by Adiputra on Thu 06 Nov 2008, 11:04 am

berat plak bahu kanan ku tetiba... ko berat x baha?

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by dayonagi83 on Thu 06 Nov 2008, 11:33 am

ngokngek....
ada ker?
wei jgn nak perasan yerk..
kita org x ngumpat tau..
mcm mana lak brt bahu?
rasa2nya tue main badminton x warming up dulu tue..
xpun coz byk sgt fail nak kena pikul..hehe..
avatar
dayonagi83
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 175
Age : 34
Kementerian : MOF
Bahagian : Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by fizah budget on Thu 06 Nov 2008, 11:34 am

Hai, kenapa lak bahu terasa berat tu adi??? berat nk menampung ke'glamouran' yg bakal diperolehi ke sbb wedding of the year????
avatar
fizah budget
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 172
Age : 34
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by dayonagi83 on Thu 06 Nov 2008, 11:39 am

hahaha...tue dia fizah dah kuar ayat sinis..
padan muka..betul la tue fizah..
nnt kan,bkn takat msk tv n paper jer..
siap msk mahkamah...xpun penjara..
adi biasanyer buat ambush kan,kali ni mesti dia lak kena ambush sekali dgn baha...hehehe..
avatar
dayonagi83
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 175
Age : 34
Kementerian : MOF
Bahagian : Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by fizah budget on Thu 06 Nov 2008, 11:41 am

A'a la jen...msti waktu tue muka diorg akan terpampang di dada akhbar...tv...silap2 diorg nye kes yang plg hangat compare ngan kes khalwat si norman tue...
avatar
fizah budget
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 172
Age : 34
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by dayonagi83 on Thu 06 Nov 2008, 11:46 am

ye la..dah kate yg norman tue idola dorg..
mesti la nak lg terer drp idola..
mesti baha tgh buat muka toyer la ni..
ntahla..sekarang mostly org sibuk b'citer ttg kawen..
aku x kisah kawen bila2,tp yg aku nak just a man yg blh terima aku n family aku seadanya..tue jer..tp zaman nie amatla payahnya nak cari seseorg yg blh terima baik buruk kita dgn seikhlasnya..
avatar
dayonagi83
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 175
Age : 34
Kementerian : MOF
Bahagian : Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by fizah budget on Thu 06 Nov 2008, 11:53 am

Jen, lelaki yg mcm tu mmg ada tp xbyk la...tp dlm zaman yg serba canggih n moden nie mmg susah la dpt lelaki yg btul ikhlas menerima diri kta dan keluarga...terima baik dan buruk diri kta...pokok pangkalnye...kta berdoa jerk semoga satu hari nnti akan ada insan yg telah ditakdirkan utk hidup dgn kta...Amin...........
avatar
fizah budget
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 172
Age : 34
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by Adiputra on Thu 06 Nov 2008, 4:25 pm

fizah budget wrote:Jen, lelaki yg mcm tu mmg ada tp xbyk la...tp dlm zaman yg serba canggih n moden nie mmg susah la dpt lelaki yg btul ikhlas menerima diri kta dan keluarga...terima baik dan buruk diri kta...pokok pangkalnye...kta berdoa jerk semoga satu hari nnti akan ada insan yg telah ditakdirkan utk hidup dgn kta...Amin...........


(ANGKAT TANGAN TINGGI2!) cheers (merujuk kepada perkataan bold tersebut)

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by Zangetsu on Thu 06 Nov 2008, 5:42 pm

ok jen..
aku bg ko hadiah tayar tiubless..
sarung kat leher mcm kalung bunga...
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by dayonagi83 on Fri 07 Nov 2008, 8:54 am

ados la..
napa la member aku nie suka sgt m'perasankan diri sendiri..
alamat hbs la ko fizah kena telek adi..
ye ke dia adalah ant yg t'pilih itu
avatar
dayonagi83
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 175
Age : 34
Kementerian : MOF
Bahagian : Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by dayonagi83 on Fri 07 Nov 2008, 8:55 am

woi baha..
ko ingat aku ni india apa..
nak pakai kalung segala..
ko bg motor xpe gak..
avatar
dayonagi83
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 175
Age : 34
Kementerian : MOF
Bahagian : Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by fizah budget on Fri 07 Nov 2008, 8:58 am

Aik?? Camne adi lak yg beria-ia angkat tgn tinggi2 tue...confius2...tp mgkn jgk la si adi tue dpt rasa yg dia dlm golongan yg dimaksudkan tue...itu terpulanglah kpd individu terbabit...klu rasa2 dia mempunyai sikap yg mcm tue...baguslah..hopefully akan ramai la geng2 kta yg akan ikut jejak adi...adi, aku dh tlg promote ko nie..pasni kena blanja aku lunch...
avatar
fizah budget
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 172
Age : 34
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by dayonagi83 on Fri 07 Nov 2008, 9:02 am

amek ko adi..perasankan lg la diri tue..
aku xmau komen..if ada yg nak b'ty ttg adi..aku kena ty tuan py badan dulu la..ada green light ke x..
apapun tiap manusia tue ada baik buruknya..
kalo baik memanjang or buruk sokmo something wrong somewhere la jawabnya..tp takat ni he is the best man la..promote sikit2 jer..adi ni xleh promote byk kang x kerja lak
avatar
dayonagi83
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 175
Age : 34
Kementerian : MOF
Bahagian : Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by fizah budget on Fri 07 Nov 2008, 9:08 am

Adi, pasni ko kena blanja aku ngan jen eh...jen pun dh tlg promote ko tue...hbs la pasni adi akan tersenyum hingga ke telinga la dia...kak ita apalagi pasni bleh la recommend pada adik angkat akak kt MECD tue...dlm hidup nie xsemua org perfect...setiap org msti ada kebaikan dan keburukan yg tersendiri....tu sbb kta bersyukur sgt klu ada yg bleh terima diri kita seadanya dan menerima keluarga kita sbg keluarga dia sendiri...adi, ko mmg mcm tue ke???? tepuk dada tnye sendiri....
avatar
fizah budget
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 172
Age : 34
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by Zangetsu on Fri 07 Nov 2008, 9:16 am

haha...
adi aku bg akak cleaner kat tempat aku ni...
cun dowww
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: cara nak jadikan perkahwinan kita ni weding of the year

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum