PERHATIAN
Mari lihat gambar GATHERING BERBUKA PUASA di Warisan, Putrajaya pada 18/9/08!
Latest topics
» fish oil sale
Thu 04 Aug 2011, 7:37 am by Guest

» Brown University Emergency Medicine Residency
Thu 04 Aug 2011, 3:14 am by Guest

» the benefit of fish oil
Tue 02 Aug 2011, 2:55 pm by Guest

» play casino online for free
Tue 02 Aug 2011, 1:06 pm by Guest

» смотреть гинекологический осмотр
Mon 01 Aug 2011, 6:55 am by Guest

» x-Hack hack you
Sun 31 Jul 2011, 10:48 pm by Guest

» Drug Schemata Prior
Sun 31 Jul 2011, 10:33 pm by Guest

» backlink checker backlinks service
Sun 31 Jul 2011, 8:57 am by Guest

» AppomiamictSS
Sat 30 Jul 2011, 2:10 am by Guest

Tahukah Anda?
Anda boleh customize profile anda dengan avatar dan signature.

Anda juga boleh set profile anda supaya menghantar email alert tentang aktiviti forum2 yang sedang anda layan.

Jangan lupa untuk set Timezone anda kepada GMT+8 supaya masa anda selaras dengan kami. Semua function ini boleh didapati di PROFILE.
Gallery



KENAPA SAYA JADI LOSER

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by mEnt@L_phoBia on Fri 10 Oct 2008, 4:29 pm

KENAPA SAYA JADI LOSER

bahawa aku adalah antara mereka yang dikategorikan sebagai loser bermaruah yang comel. Almaklumlah, diri yang tidak menentu membuatkan aku agak susah untuk mengkategorikan diri sendiri.

Kelebihan menjadi seorang loser bertitle jejaka yang masih teruna :-
a. Tidak perlu membuang duit untuk menambah nilai kredit telefon bimbit.(kkdang aku tambah gak..:p)
b. Tidak diganggu ketika ingin bersendirian.
c. Tidak perlu report duty apabila membuat sesuatu atau keluar berjalan-jalan mahupun untuk ke kelas hatta mahu tidur sekalipun.
d. Tidak perlu mengadap perempuan yang merajuk tak tentu hala.
e. Mempunyai banyak masa terluang untuk membuat aktiviti membuang masa bersama-sama teman seperjuangan.
f. Tidak perlu mengikut arahan yang bukan-bukan.


Kekurangan menjadi seorang loser bertitle janda yang masih anak dara :-
a. Handphone tidak ditambah nilai sehingga menyebabkan kesukaran untuk berhubung dengan orang lain.(cam tak aja pada aku..mgkin atas urusan kerja ia perlu)
b. Tidak ada orang yang mahu mengganggu ketika ingin diganggu. Mungkin juga timbul masalah mengganggu orang yang sedang hangat bercinta.
c. Terpaksa keluar berseorangan dan tahap keloseran berganda apabila asyik hang out dengan teman-teman yang sudah berpasangan.
d. Terpaksa menadah telinga dan meminjam bahu kepada rakan-rakan lelaki yang kecewa dek sikap kekasih yang kuat merajuk dan cemburu.
e. Terlalu banyak masa sehingga tidak tahu bagaimana untuk dihabiskan masa tersebut terutama sekali pada hujung minggu dan waktu-waktu cuti yang lain.


Selepas ditapis dan dikaji, saya mendapati kelebihan menjadi seorang yang dikatakan loser adalah sangat lebih tinggi daripada kekurangannya. Oleh itu, saya berhasrat untuk mengekalkan status keloseran saya. Sekian, terima kasih.

p/s : saya masih menanti seorang perempuan, kaya lagi bergaya untuk masuk meminang. Sesiapa yang berminat, bolehlah menghantar resume anda,monthly statement, gambar ukuran passport dan full body image untuk memudahkan proses menemuduga.
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 33
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by ida on Fri 10 Oct 2008, 4:55 pm

huh..mcm setuju jerk..tapi i looser gadis la..bukan janda..ahaks!
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by nEeyA_deEya on Fri 10 Oct 2008, 4:58 pm

huh..
korang berdua mmg sepadan..
hehehehehe

pada aku..being single is not a loser..
aku pon penah gak single..

_________________


http://nadmisz.blogspot.com/
sHaRe ur cOmmeNts WiF mE...
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 32
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by ida on Fri 10 Oct 2008, 5:00 pm

tak la..mad dah hebat la nadia..aku ni apela sgt..huhu..tp btl la..kadang2 hidup single ni mcm menyusahkan kawan2 yg ada couple plak..thats y aku xbape nak join kalo member2 yang bercouple ni ajak kuar..xnak mggu and takut aku sendiri sedih..hahaha..
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by nEeyA_deEya on Fri 10 Oct 2008, 5:14 pm

lek r..
kekadang aku pon ajak je kuar ramai2..
pd aku..lg ramai lg best..
yela..sesetgh org tak suka..
tp ntah la..mayb sebab aku pon lama gak jadik loser (bak kata md dah)..
so kdg2 aku lebih suka kuar ramai2 drp kuar 2 org je...
huhuhuhuh
sure bf aku bengang ngan statement nih...

_________________


http://nadmisz.blogspot.com/
sHaRe ur cOmmeNts WiF mE...
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 32
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by ida on Fri 10 Oct 2008, 5:28 pm

aahh..mas couple dlu pun aku suke ajak kwn2 skali..last2 kene marah..haha,padan muke haku..
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by Zangetsu on Fri 10 Oct 2008, 5:29 pm

huhu...
hidup sebagai loser...
kuar gak thread nih..
huhu..terkilan dan terharu
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by ida on Fri 10 Oct 2008, 5:30 pm

nape ko terkilan dan terharu..terasa diri tu loser gak ker?atau tak sanggup nak mengaku loser..haha
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by Zangetsu on Fri 10 Oct 2008, 5:31 pm

haha...
ape ape yang ko pikir best laa...
huhu...
xmo ngaku walau camner pun
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by ida on Fri 10 Oct 2008, 5:32 pm

cet..xleh harap tul..mengaku jelah wahai en.baha..xrugi pun..hehe
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by Zangetsu on Fri 10 Oct 2008, 5:33 pm

alaaa..
kalu bgtau pun...
bukan dapat untung kan..
huk huk..
buat diam2 sudaaaa...
da da jgn bising..
karang ada org dgr plak
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by ida on Fri 10 Oct 2008, 5:34 pm

ala..ala baha..ko simpan la dlm frame.pastu letak dlm gua..selamat la.hehe..
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by Zangetsu on Fri 10 Oct 2008, 5:38 pm

simpan ape plak dalam frame nih...
isk isk.. xpaham aku..haha
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by ida on Fri 10 Oct 2008, 5:40 pm

xder pape la..jgn merumitkan ape yg tak rumit
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by Zangetsu on Fri 10 Oct 2008, 5:42 pm

haha...malas aku nak pikir pasal jadi loser...
duk diam2 sudaaaa...
nampak awek..ngurat ..
haha..lagi best...
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by ida on Fri 10 Oct 2008, 5:44 pm

ko memang.. Razz
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by Zangetsu on Fri 10 Oct 2008, 5:46 pm

abis tuhhh...
xkan ar nak duk jiwang sorang2....
cam punguk rindukan bulan...
haha
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by ida on Fri 10 Oct 2008, 5:50 pm

ala..tak kisah.janji ko je yg tau..heherindukan bulan..

ni ada lagu..
oh bulan..
enggan melayan diriku lagi
pabila..air mata membasahi pipi
dan lagu2 diradio seolah-olah memerli aku..
pabila..kau bersama yang lain..

hehe..sikit2 sudah.nak lagu penuh jumpe aku..ahaks
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by mEnt@L_phoBia on Fri 10 Oct 2008, 5:54 pm

aku rasa bile single, kita free nak kemana kita suka...tp kkdang tuh sunyi gak..moahahahhhah..tapi bagus pun aku single..pasal aku cepat marah
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 33
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by ida on Fri 10 Oct 2008, 5:56 pm

mmg la..senang nak kemana mana..takde sesape nak halang..bebas kuar ngan sesape (sbb kwn2 aku ramai lelaki)..tp bile sorang2..terasa sepi giler..time tu la rase sedih sgt2..tp bile dh ok..dunia ni mcm aku yg punye..
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by nEeyA_deEya on Fri 10 Oct 2008, 6:01 pm

ala2 loser la tu..
muahahahahaha

_________________


http://nadmisz.blogspot.com/
sHaRe ur cOmmeNts WiF mE...
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 32
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by ida on Fri 10 Oct 2008, 6:02 pm

bukan ala ala nadia oi..dh mmg loser la tu..huhuhu
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by asmanita_bpk on Fri 10 Oct 2008, 6:16 pm

kalu dah jodoh tak kemana....

hhehehe tetiba jer nak nyampuk...

cerita pengalaman skit..

masa zaman single mingle dolu2 hati tersasa gak kesepian n asyik tertanya2 sapakah yg akan menjadi pasangan idup... mcm tak de jer... bila lah jodoh nak sampai...mcm mana ler agaknye org akan menjadi suami nanti.. huhhhhhhhhhhh...

hmmm...tengok org berdating teringin gak nak berdating... tapi tiu penting sangat... yg penting org tu bleh lindungi kita... bertanggungjawab dan tahu dia seorag suami beragama islam dan wajib membimbing isteri ke jalan Allah...

hmmm kalu niat kita benar2 ikhlas dan baik InsyaAllah.. Allah makbulkan...
sekarang ni alhamdulillah..... telah ada org yg melindungi dan membimbing ku....


mat dah... tak baik ckp nasib baik ko singgle sebab ko cepat marah tau... mana tau awek tu umpama penyejuk di mata penawar di hati... di dunia dialah penyeri di syurga menati dia bidadari..nurkasih..(inteam) ahaks...

asmanita_bpk
Regular poster
Regular poster

Female Number of posts : 61
Age : 36
Kementerian : Treasury
Bahagian : Bahagian Perolehan Kerajaan
Registration date : 2008-09-16

View user profile

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by Zangetsu on Fri 10 Oct 2008, 6:18 pm

haha...
sib baik lagu tu xder sore...
kalu x, mesti banjir MOF nih kan...
haha
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by asmanita_bpk on Fri 10 Oct 2008, 6:23 pm

eleh ko dengki.... sakit telinga ker or sebab dh terlepas awek yg mcm dlm lagu tuh?
ahaks...

asmanita_bpk
Regular poster
Regular poster

Female Number of posts : 61
Age : 36
Kementerian : Treasury
Bahagian : Bahagian Perolehan Kerajaan
Registration date : 2008-09-16

View user profile

Back to top Go down

Re: KENAPA SAYA JADI LOSER

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum