PERHATIAN
Mari lihat gambar GATHERING BERBUKA PUASA di Warisan, Putrajaya pada 18/9/08!
Latest topics
» fish oil sale
Thu 04 Aug 2011, 7:37 am by Guest

» Brown University Emergency Medicine Residency
Thu 04 Aug 2011, 3:14 am by Guest

» the benefit of fish oil
Tue 02 Aug 2011, 2:55 pm by Guest

» play casino online for free
Tue 02 Aug 2011, 1:06 pm by Guest

» смотреть гинекологический осмотр
Mon 01 Aug 2011, 6:55 am by Guest

» x-Hack hack you
Sun 31 Jul 2011, 10:48 pm by Guest

» Drug Schemata Prior
Sun 31 Jul 2011, 10:33 pm by Guest

» backlink checker backlinks service
Sun 31 Jul 2011, 8:57 am by Guest

» AppomiamictSS
Sat 30 Jul 2011, 2:10 am by Guest

Tahukah Anda?
Anda boleh customize profile anda dengan avatar dan signature.

Anda juga boleh set profile anda supaya menghantar email alert tentang aktiviti forum2 yang sedang anda layan.

Jangan lupa untuk set Timezone anda kepada GMT+8 supaya masa anda selaras dengan kami. Semua function ini boleh didapati di PROFILE.
Gallery



UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by Zangetsu on Thu 25 Sep 2008, 12:16 pm

cepat...
post salam aidifitri anda di sini...
(thread yang penah ilang sblm ni...)
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 33
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by dayonagi83 on Thu 25 Sep 2008, 12:19 pm

alahai..baha oi..
iyalah..
SALAM AIDILFITRI N SELAMAT HARI RAYA..
MOGA SEGALA DOSA N SALAH SILAP SEBELUM NI
DIAMPUNKAN..
Apapun..hati2 balik kampung..
semoga selamat pergi dan kembali..
kim salam dgn mak ayah even dorg x kenal aku..hehe..
avatar
dayonagi83
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 175
Age : 34
Kementerian : MOF
Bahagian : Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by ida on Thu 25 Sep 2008, 1:01 pm

saya Syarifah Sakinah Hidayah bt Sayed Ahmad...pekerja kontrak kat kementerian kewangan malaysia ingin mengucapkan salam aidilfitri buat keluarga di kampung khususnya buat mak ayah,abang2,kakak2 adik2 dan seangkatan denganye..nantikan kepulangan budak comel ni esok..hehe..
dan buat kawan2 yg saya kenali secara sengaja atau tak,saya pun nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir dan...(eerk..zahir je kot.batin xder lagi rasenye) andai ada tersilap kata,terkasar bahasa, terlebih laku..mohon diampukan ye.hehe..hati2 balik kampung...makan tu beringat sket..jgn lupe dtg keje balik..sampai jumpe nanti untuk jamuan hari raye..sampaikan salam utk keluarga jugak ye..SELAMAT ARI RAYE..jom balik kampung..... cheers
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by nEeyA on Thu 25 Sep 2008, 1:09 pm

slamat ari raya jugak..
aku nak balik kg..takmo balik2 sini da...
huhuhu
takmo keja....

nEeyA
Guest


Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by Zangetsu on Thu 25 Sep 2008, 1:23 pm

saya baharudin dari bhg MKD mengucapkan selamat hari raya kepada seme teman yang mengenali diri ini serta memohon maaf atas segala silap dan salah jika ada... kepada barang siapa yang bermurah hati ingin memberi duit raya... saya di sini sgt2 berbesar ati menerimanya...
salam aidilfitri buat seme...
maaf zahir batin

PMKD(A)1
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 33
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by mEnt@L_phoBia on Thu 25 Sep 2008, 3:41 pm

Selamat Hari raya pada semua yang kenal diri nih...wpun kita knal tak lama, tp aku dapat rasakan yang kita nih cam dah kenal sebelum penubuhan Negara Tibet lagi...pada yang nak bertolak pulang ke kampung samada naik bus, kete, motor, tenggiling, labi labi, burak ataupun flight, berhati hatilah ek....ingatlah orang sbelah...so mohon ampun dan maaf...tp aku tak rasa aku ada salah ngan korang..tp aku ampun kan dose korang semua..la nih, korang dah suci dah...miahahhaha..pada ida kenjar...lap u too...jangan lupa kim salam mak n ayah..kim salam gak kat ketua kampung...pada pembeli popiah n tart....trima kasih...akhirkata(ucapan skema)...SELAMAT HARI RAYA..MAAF ZAHIR DAN BATIN....
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 33
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by fizah budget on Thu 25 Sep 2008, 4:18 pm

Saya Norhafizah Bt. Mat Yusuf, Peg.Tadbir Kontrak di Sektor Sosial, Bahagian Pengurusan Belanjawan ingin mengambil kesempatan ini utk mengucapkan Salam Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin kepada semua Rakan2 seperjuangan di Kem.Kewangan ni..Walaupun kta bru je 4 bulan kenal, tp rasa mcm dh lama kenal...andai kata ada tersilap kata, terguris perasaan, ter...ter..ter..yg lain harap dimaafkan...halalkan makan minum jg yerk...kpd yg akan pulang ke kampung halaman bertemu dgn keluarga dan sanak saudara...harap selamat tiba ke destinasi yg dituju..pandu cermat, biar lmbt asalkan selamat...ingtlah org yg tersayang..ry lag dgn bergembira dan jgn lupa pulang semula ke pejabat utk menjalankan tugas dgn semangat yg baru dan bersungguh-sungguh...sampaikan salam ku utk parents you all di kampung...
P/S: Jgn lupe kta jmpe nnti utk gathering hari raya kelak..

Wslm....
avatar
fizah budget
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 172
Age : 34
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by Adiputra on Thu 25 Sep 2008, 11:49 pm

SALAM AIDILFITRI! SALAM LEBARAN!

Saya Rohaizal Adiputra Bin Roslan ingin mengucapkan salam Aidilfitri kepada ibu yang berada di kampung dan ayah yang berada di sebelah ibu. Kepada adik beradik nun jauh di perantauan dan kepada keluarga lain yang sentiasa mengingati diri ini.

Khas kepada kawan2 ku yang baru kukenali tapi terasa rapat dan melekat. Semoga Hari Raya ini membawa 1000x5 bahagi 8 + 16 kuasa 20 erti buat diri anda semua.... Akhir kata, raya tak ceria tanpa popia mat dah!

Salam Lebaran dan MAAF ZAHIR BATIN!

raya

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by asmanita_bpk on Fri 26 Sep 2008, 9:24 am

ishk ishk ishk... bab bab nak bagi ucapn yang den lomah nih...
eden pun nak ucap an selamat hari rayo terutamo sekali pado kenkawan kontrak 41 intake jun ( bukan bapak kontrak yo).... walaupun eden tak ponah cakap pun ngan ekau org kecuali ngan budak bpk yo.. tapi eden totap nak mintak maaf bebanyak kek korang....

ucapan keduo den tujukan untuk ayam betina yg berado dalam roban belakang umah...bersabarlah hari selasa nanti ko akan kukorbankan buek rondang..hehehhe

kepado kenkawan yg telah berkeluarga hehehe meriahnya raya bersama suami dan anak2 tercinta... termasuk den..

mak abah... sabar yo.. anakmu ini akan pulang berhari raya...

ok lagu seterusnya saya tujukan buat en admin yg berjasa buat forum ni... bagus bagus..semoga dapt keberkatan kerana mengeratkan silaturahim kami... dengar kan lagu ini... "BALIK KAMPUNG.. OOOHHO BALIK KAMPUNG.... BALIK KAMPUNG HATI RIAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNGGGGGGGGGGGGGGGGGG........................................... terima kasih

asmanita_bpk
Regular poster
Regular poster

Female Number of posts : 61
Age : 37
Kementerian : Treasury
Bahagian : Bahagian Perolehan Kerajaan
Registration date : 2008-09-16

View user profile

Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by Adiputra on Mon 06 Oct 2008, 9:58 am

Haha... Cuti Hari raya dah berlalu.. apa kata cerita kisah raya korang kat sini lak? Cepat2.. aku ada experience best2 nak citer ni.. huhu...

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by fizah budget on Tue 07 Oct 2008, 9:20 am

Apa kata ko yg citer dlu pengalaman ry ko di kg halaman ko yg terindah tue...
avatar
fizah budget
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 172
Age : 34
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by ida on Tue 07 Oct 2008, 9:51 am

ntahnye adi..citer ar..pengalaman menarik ko tu
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by mEnt@L_phoBia on Tue 07 Oct 2008, 10:20 am

raya paling ding dong
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 33
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by ida on Tue 07 Oct 2008, 10:23 am

huhu..nape paling ding dong?mesti sbb keuntungan jualan dah habis dalam sekelip mata kan..hehe
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by Adiputra on Tue 07 Oct 2008, 10:30 am

RAYA PERTAMA
Huhu.. aku hari raya pertama aku smayang kat masjid putra.. Bese la.. tiap2 raya, memang aku kene smayang kat pintu gerbang atas simen tu.. Penuh nak mampus.. pastu lepas smayang memang standard mat2 indon sume kuar dgn minah2.. pakai seksi2.. jadi berkuranganlah pahle smayang ku pagi raya itu... sume pakai kalah mak2 datin...

Balik umah, mak aku jamu ketupat yg kami rebus mlm raya nyer.. Makan punya makan, kami pun prepare utk bertolak..

Stop pertama. Umah tok aku kat Wangsa Maju.. Kami bersalam2an and tradisi mintak maaf dijalankan.. Adik bradik mak aku ada disitu.

Stop kedua. Umah abng ayah aku. Disitu berjumpalah tok aku yg dari penang. maka kami berayalah disitu bersama adik bradik ayah aku plak.

Kemudian. start engine, dengan 3 bijik krete, konvoi bermula. Arah ke ipoh. Kami beraya merata2 umah sedara mara.

RAYA KEDUA
Tido di Parit Buntar semalaman dan trus esoknyer sambung beraya umah sedara mara mengarah ke Perlis. Perut aku cam nak pecah dah.. makan bnyk.. Akhir skali.. malam sampai di Arau, Perlis. Tido semalaman di situ. Indah nyer umah tepi bendang.

RAYA KETIGA
Perjalanan diteruskan pagi raya ketiga. Kali ni travel backpack 1 family. Sampai border Thailand, kami dijemput masuk dan dibawa ke Hatyai selama satu jam perjalanannya. Jam tangan terpaksa dipusingkan 1 jam lewat kerana perbezaan masa.

Sampai di Hatyai, aku terkejut tengok kecantikan awek2 thai. yg jual sayur pun mcm artis. Lembut2 peribahasa mereka. Walau bahasa tak kufaham. Susah sket nak cakap ngan dorang sbb english dorang cm budak skolah rendah. So banyak guna bahasa isyarat. Kami duduk di hotel yg second best in Hatyai.

So kat situ, kami shopping sepuas2nya dan berjalan merata2. Sangat sronok sbb barang murah2. Aku borong baju and suar banyak gile. Banyak branded2. penat shopping seharian, tido plak.

RAYA KEEMPAT
Pastu kami ke Songkhla esoknyer. Melihat Akuarium yg famous. Tapi aku kecewa sbb ingatkan power sgt, Langkawi lagi power. Tapi takpe.. Lepas tu kami dibawa makan kat tepi laut. makan n minum air kelapa, situ ada lagenda duyung emas and ada statue.. Kami lepak2 amek angin laut tengok laut yg sangat cantik dgn aku layan awek2 thai yg cun melecun.. Malam tu, kami balik smula ke Arau, Perlis. perjalanan sgt letih disebabkan ramai org kat border thai. makan berjam2 utk keluar dari situ. Sampai umah pakcik kt arau. Tido.

RAYA KELIMA
Lepas mkn tengah ari, bertolak balik KL. Memang tak dinafikan ke tensionan mengdrive. aku bertolak dari jam 4 lebey petang dan sampai di putrajaya lebey kurang 1 pagi... Sampai jek aku tergolek atas katil sorang2.. Terlelap dgn baju2 and stokin sampai esok pagi.

RAYA KEENAM
Aku terkejut sbb bangun lewat. Dah pukul 7.45pagi. so aku mandi2 and regret sbb terlepas subo. Dgn baju kedut2 gosok tak betul, aku start engine and pegi keje. begitulah berakhirnya percutian ku..Walau pun penat, tapi aku seronok sbb dapat rasa nikmat raya dengan berjumpa saudara mara yang memang dah lama tak jumpa atau yg tak pernah jumpa. tapi yg penting, duit aku banyak abis sbb kene kasi duit raya.. WAAAA!!!

SEKIAN

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by ida on Tue 07 Oct 2008, 10:35 am

huhu..panjang gak karangan ko adi..ermm..menarik gak jadik driver..aku pun tension nak balik kl..bertolak kul 6 petang..6 pagi baru sampai kat bangi..last2 semalam kol doblas tengah ari batu aku masuk opis..hehe
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by ida on Tue 07 Oct 2008, 11:32 am

huhu..panjang gak karangan ko adi..ermm..menarik gak jadik driver..aku pun tension nak balik kl..bertolak kul 6 petang..6 pagi baru sampai kat bangi..last2 semalam kol doblas tengah ari baru aku masuk opis..hehe
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by Adiputra on Wed 08 Oct 2008, 1:59 pm

Haha.. aku tau kes kamu masuk pukul 12.... huhu.. aku tau..

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by ida on Wed 08 Oct 2008, 3:11 pm

huhu..sape yg bgtau kat kamu..haaaa.....ada skandal ek?
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by Adiputra on Wed 08 Oct 2008, 4:14 pm

huhu.. ada la.. aku kan sentiasa memerhatikan dirimu.. huhu.

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by ida on Wed 08 Oct 2008, 4:15 pm

huhu..aku jadi malu nih.. Embarassed
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by Adiputra on Thu 09 Oct 2008, 10:35 am

aku pun malu jua...

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by dayonagi83 on Thu 09 Oct 2008, 10:43 am

pandai lak ko malu adi..
sori..td t'silap ruangan..
ida habis la ko..
adi dah pasang mata..
mad dah nak letak mana?
mcm p'tarungan berebut puteri jer..
mari kita tgk saper menang


Last edited by dayonagi83 on Thu 09 Oct 2008, 10:47 am; edited 1 time in total
avatar
dayonagi83
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 175
Age : 34
Kementerian : MOF
Bahagian : Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by ida on Thu 09 Oct 2008, 10:45 am

pasni bleh la aku nyanyi lagu antara dua..hehe
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by fizah budget on Thu 09 Oct 2008, 11:03 am

Ida...ku xtak tahu antara dua pilih yg nyata......tu jerk yg kta ingt liriknye..yg lain cari sendiri...ida, best la awk..jadi perebutan mamat peg.kontrak la pulak...
avatar
fizah budget
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 172
Age : 34
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: UCAPAN HARI LAYA...wess cepat...tinggal esk jer lg

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum