PERHATIAN
Mari lihat gambar GATHERING BERBUKA PUASA di Warisan, Putrajaya pada 18/9/08!
Latest topics
» fish oil sale
Thu 04 Aug 2011, 6:37 am by Guest

» Brown University Emergency Medicine Residency
Thu 04 Aug 2011, 2:14 am by Guest

» the benefit of fish oil
Tue 02 Aug 2011, 1:55 pm by Guest

» play casino online for free
Tue 02 Aug 2011, 12:06 pm by Guest

» смотреть гинекологический осмотр
Mon 01 Aug 2011, 5:55 am by Guest

» x-Hack hack you
Sun 31 Jul 2011, 9:48 pm by Guest

» Drug Schemata Prior
Sun 31 Jul 2011, 9:33 pm by Guest

» backlink checker backlinks service
Sun 31 Jul 2011, 7:57 am by Guest

» AppomiamictSS
Sat 30 Jul 2011, 1:10 am by Guest

Tahukah Anda?
Anda boleh customize profile anda dengan avatar dan signature.

Anda juga boleh set profile anda supaya menghantar email alert tentang aktiviti forum2 yang sedang anda layan.

Jangan lupa untuk set Timezone anda kepada GMT+8 supaya masa anda selaras dengan kami. Semua function ini boleh didapati di PROFILE.
Gallery



Tempat menarik utk dilawati

Page 1 of 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Tempat menarik utk dilawati

Post by intan_bpk on Mon 15 Sep 2008, 5:11 pm

Oleh kerana thread yg agak terhad, aku nak mula bicara kt cni..
saja borak kosong dipetang senin yg indah nih..
apa tempat yg korang nak sgt pegi and yg dah penah pegi..ceritakan pengalaman menarik anda..kalau tak menarik pon xper..

intan_bpk
Regular poster
Regular poster

Female Number of posts: 54
Age: 30
Kementerian: Kewangan
Bahagian: BPK
Registration date: 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Tempat menarik utk dilawati

Post by Adiputra on Mon 15 Sep 2008, 8:54 pm

Korang pernah tengok cerita Sepi tak? Haaa.. aku, tajul, baha dan membe2 len dah pergi tempat tu lepas kami tengok filem tu.. memang ternyata cantik.. tempat mana? Alaa.. kasut aircond tu.. Nama dia Taman Tasik Taiping

ni ha gambar2 dia..















Taiping jugak ada tempat2 menarik seperti di bukit larut.. Perjalanan ke bukit larut setengah jam jugak la naik pickup 4Wd.. Atas tu tak brape sejuk.. lebey kurang cm kat bawah tapi nampak la satu taiping...







Haaa.. dekat taiping plak ada satu tempat tu offer kue teow yang lain macam sket.. Udang, kerang dan isi2 dia memang tak terkira banyaknyer. Nama dia Kue Teow Doli.. Korang tengok Tajul makan suda.. tau la betapa sedapnyer....





Dan anda bolehla ke area sekolah Mat dah dekat ipoh.. Kat situ ada antara senibina tercantik iaitu masjid Ubudiah.. Memang cantik... Ada gak Istana Adabi (orang panggil la) walhal muzium..







So ape lagi? balik keje ni.. jom a shoot gi taiping.. 4 jam jek perjalanan.. Bleh tahan gak la jalan2 cari makan kat situ.. Lagi sep bajet kalu ada membe2 kat situ. leh tumpang2 tido.

_________________



Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts: 411
Age: 30
Kementerian: Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian: Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date: 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Tempat menarik utk dilawati

Post by intan_bpk on Tue 16 Sep 2008, 8:40 am

tepeng??..tadak la jauh mana dgn umg aku.dlm 45 menet jek..tp aku tak round2 pon tepeng tuh..maklumla..dekat jek ngn umah

intan_bpk
Regular poster
Regular poster

Female Number of posts: 54
Age: 30
Kementerian: Kewangan
Bahagian: BPK
Registration date: 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Tempat menarik utk dilawati

Post by nEeyA_deEya on Tue 16 Sep 2008, 9:04 am

owh..
tempat feberet aku time balik kg..
hehehehe
lake garden situ mmg best..tenang dan bahagia...
skang aku tambah2 suka tempat tu sebab citer sepi wat kat situ...
aku pon suka cite sepi gak...

adi..korang tak pegi night safari ke..??
walaupun tak beso mane..tp kira best gak...
aku pegi dulu sebab nak tengok kanggaroo yg comey...
muzium diraja tu dulunye mmg istana..tp bukan istana besar le..
mak uda aku dulu jadik inang kat istana tu la..masa ngan raja perempuan bainun dulu...

mat dah skolah katne..??tunang aku budak kuala..skolah kat clifford...aku tak penah lagik jalan2 taiping ngan dia..perjalanan dr umah atuk pun lebih kurang setengah jam ke tasik ni...sape2 yg tak penah pegi, pegila..mmg besh weh...

nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts: 369
Age: 29
Kementerian: need'z ent.
Bahagian: bhgn org malaysia
Registration date: 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Tempat menarik utk dilawati

Post by mEnt@L_phoBia on Tue 16 Sep 2008, 10:08 am

aku nak g private beach...kat mana ada private beach ek kat malaysia nih

mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts: 292
Age: 30
Kementerian: Bumi BPP
Bahagian: Menvari jodoh
Registration date: 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Tempat menarik utk dilawati

Post by nEeyA_deEya on Tue 16 Sep 2008, 10:48 am

blakang umah aku..
huhuhuh

nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts: 369
Age: 29
Kementerian: need'z ent.
Bahagian: bhgn org malaysia
Registration date: 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Tempat menarik utk dilawati

Post by mEnt@L_phoBia on Tue 16 Sep 2008, 10:51 am

cantik lah..nanti aku g..sbb kalo kat tmpat camtu pmpuan seksi seksi...:p

mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts: 292
Age: 30
Kementerian: Bumi BPP
Bahagian: Menvari jodoh
Registration date: 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Tempat menarik utk dilawati

Post by honam on Tue 16 Sep 2008, 11:47 am

cis mad dah...
ko letak gambar2 ni wat per?
malu2....

honam
Addicted poster
Addicted poster

Male Number of posts: 108
Age: 29
Kementerian: kementerian kewangan malaysia
Bahagian: belanjawan
Registration date: 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Tempat menarik utk dilawati

Post by honam on Tue 16 Sep 2008, 11:53 am

ops...tersilap..
bkn mad dah yg letak...
md dah baik...
adi keje ko rupanya...
cet......

honam
Addicted poster
Addicted poster

Male Number of posts: 108
Age: 29
Kementerian: kementerian kewangan malaysia
Bahagian: belanjawan
Registration date: 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Tempat menarik utk dilawati

Post by asmanita_bpk on Tue 16 Sep 2008, 12:56 pm

ni pelakon2 untuk SEPI 2 ke nanti??

kue teow tu...... huhuhu menariknya...

asmanita_bpk
Regular poster
Regular poster

Female Number of posts: 61
Age: 33
Kementerian: Treasury
Bahagian: Bahagian Perolehan Kerajaan
Registration date: 2008-09-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Tempat menarik utk dilawati

Post by mEnt@L_phoBia on Tue 16 Sep 2008, 1:03 pm

huh..sepilah sgt....yang sepi adi aja...miahahah

mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts: 292
Age: 30
Kementerian: Bumi BPP
Bahagian: Menvari jodoh
Registration date: 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Tempat menarik utk dilawati

Post by nEeyA_deEya on Tue 16 Sep 2008, 1:23 pm

yela..adi je yg sepi..korang2 ni sume da ade teman ek..??
hehehehe
cian adi..
takpe..aku masih menilai ko lagi..
lau lulus aku kenalkan calon untuk ko blakon dalam cite sepi 2...
masa tu baru mat dah ngan tajul tau betapa sepinya tak jadik ko..
muahahahahahahaha

nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts: 369
Age: 29
Kementerian: need'z ent.
Bahagian: bhgn org malaysia
Registration date: 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Tempat menarik utk dilawati

Post by Adiputra on Tue 16 Sep 2008, 8:48 pm

Huhu.. time kasih nadeeya.. ko jek yg paham betapa sepinya aku.. ape kata ko kenalkan jek skang? huhu.. no aku ialah 016-65xxxxx... Suro minah tu sms aku.. nanti aku call. hahaaa.. yang penting dia mesti terer masak dan pandai kemas umah.. Kalu tak. Puan kat PSM tu tak approve. wakakakaa!!

_________________



Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts: 411
Age: 30
Kementerian: Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian: Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date: 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Tempat menarik utk dilawati

Post by dayonagi83 on Wed 17 Sep 2008, 9:40 am

byk la ko py permintaan adi oiiii..
alah..xyah buang masa nadeeya..
biar dia carik sendiri..
karang x b'kenan or jd pape, kita gak yg rasa b'salah..
poyo betul la geng dorg ni..tp aku xle kutuk lebih2..
coz dorg ni pun geng aku gak..
tp mcm hampeh..mcm la kat putrajaya ni dah xde tasik..
apapun..lawa lg sungai yg mengalir depan rumah aku d tambah
pemandangan indah bukit kat belakang rumah n
lebih kurang 500 meter ada laut..
itulah kampung halaman aku yg alwayz aku rindu..
jom..ikut aku cuti2 kat sabah..TAWAU mari...

dayonagi83
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts: 175
Age: 31
Kementerian: MOF
Bahagian: Pengurusan Belanjawan
Registration date: 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Tempat menarik utk dilawati

Post by kjem on Wed 17 Sep 2008, 11:04 am

taman tasik taiping yg dekat zoo taiping tu ker ...
rasa cam penah pegi ... tapi tasik cam gitu sesuai utk korang2 g dating jer la ... romantik gitu ... angin sepoi2 bahasa ...

sebut pasal taiping, teringat satu kisah ... lepas ke zoo taiping .. tak tau nak ke mana ... so akak teringat dlm novel pasal kuala sepetang ... ni layan novel punya pasal la ni ... so terbayang la kononya kuala sepetang ni satu kawasan peranginan ... sampai sana ... hampaih .. he..he .. jgn gelakkan akak ... rupanya kwsn perkampungan nelayan ... jeti tmpt punggah ikan ... tempat cina lak tu ... so u all tau la baunya cam jer ... kiri kanan jalan tmpt jemur ikan kering ... cis ... hamba terpedaya rupanya ...

kjem
Newbie
Newbie

Female Number of posts: 7
Age: 38
Kementerian: MOF
Bahagian: Bahagian Pengurusan Belanjawan
Registration date: 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Page 1 of 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum