PERHATIAN
Mari lihat gambar GATHERING BERBUKA PUASA di Warisan, Putrajaya pada 18/9/08!
Latest topics
» fish oil sale
Thu 04 Aug 2011, 7:37 am by Guest

» Brown University Emergency Medicine Residency
Thu 04 Aug 2011, 3:14 am by Guest

» the benefit of fish oil
Tue 02 Aug 2011, 2:55 pm by Guest

» play casino online for free
Tue 02 Aug 2011, 1:06 pm by Guest

» смотреть гинекологический осмотр
Mon 01 Aug 2011, 6:55 am by Guest

» x-Hack hack you
Sun 31 Jul 2011, 10:48 pm by Guest

» Drug Schemata Prior
Sun 31 Jul 2011, 10:33 pm by Guest

» backlink checker backlinks service
Sun 31 Jul 2011, 8:57 am by Guest

» AppomiamictSS
Sat 30 Jul 2011, 2:10 am by Guest

Tahukah Anda?
Anda boleh customize profile anda dengan avatar dan signature.

Anda juga boleh set profile anda supaya menghantar email alert tentang aktiviti forum2 yang sedang anda layan.

Jangan lupa untuk set Timezone anda kepada GMT+8 supaya masa anda selaras dengan kami. Semua function ini boleh didapati di PROFILE.
Gallery



bile korg cuti raya..

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Go down

Re: bile korg cuti raya..

Post by asmanita_bpk on Tue 07 Oct 2008, 3:48 pm

hmm ada diskusi td ker... br bukak ler forum ni.. ada apa2 kesepakatan ker...
utk pengetahuan korang walaupun kami kat bpk ni jarang2 join ngan aktivt berkump yg dh korang buat...kami kat sini sentiasa menyokong segala usaha murni korang utk kebajikan kita intake jun ni.... walupun kontrak tapi kita juga hak untuk mendapat benefit mcm kakitangan lain...janji kita bekerjasamaaaa.. ok wonderpat wonderpat kami datang... kami tak besar dan kami tak kuat.. lalalalal..

asmanita_bpk
Regular poster
Regular poster

Female Number of posts : 61
Age : 36
Kementerian : Treasury
Bahagian : Bahagian Perolehan Kerajaan
Registration date : 2008-09-16

View user profile

Back to top Go down

Re: bile korg cuti raya..

Post by Adiputra on Wed 08 Oct 2008, 1:56 pm

Hurm.. balik makan nanti aku wujudkan thread baru tu... utk kebajikan kita...

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum