PERHATIAN
Mari lihat gambar GATHERING BERBUKA PUASA di Warisan, Putrajaya pada 18/9/08!
Latest topics
» fish oil sale
Thu 04 Aug 2011, 7:37 am by Guest

» Brown University Emergency Medicine Residency
Thu 04 Aug 2011, 3:14 am by Guest

» the benefit of fish oil
Tue 02 Aug 2011, 2:55 pm by Guest

» play casino online for free
Tue 02 Aug 2011, 1:06 pm by Guest

» смотреть гинекологический осмотр
Mon 01 Aug 2011, 6:55 am by Guest

» x-Hack hack you
Sun 31 Jul 2011, 10:48 pm by Guest

» Drug Schemata Prior
Sun 31 Jul 2011, 10:33 pm by Guest

» backlink checker backlinks service
Sun 31 Jul 2011, 8:57 am by Guest

» AppomiamictSS
Sat 30 Jul 2011, 2:10 am by Guest

Tahukah Anda?
Anda boleh customize profile anda dengan avatar dan signature.

Anda juga boleh set profile anda supaya menghantar email alert tentang aktiviti forum2 yang sedang anda layan.

Jangan lupa untuk set Timezone anda kepada GMT+8 supaya masa anda selaras dengan kami. Semua function ini boleh didapati di PROFILE.
Gallery



Sambung Cerita...

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by ida on Wed 17 Sep 2008, 4:15 pm

aduh..makin mencabar nampaknye perjalanan hidup aku bagi season 2 ni..tapi..
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by Adiputra on Wed 17 Sep 2008, 4:20 pm

aku diketuk2 kemeja pula.. sehingga akhirnya kesakitan yang kuat sgt.. kubuka mata.. rupanya badanku patah.. berakhirkah hidupku? adakah aku akan mati? sayup2 mata ku berpinar2.. dunia umpama berpusing2...

Sedar2.. aku melihat kekiri dan kekanan... jam di dinding menunjukkan pukul 9.30 mlm.. kucuba bangun dan melihat kecermin.. ohh masih tampan wajahku.. nasib baik aku masih seorang manusia.. mimpi rupanya tadi.. fuh.. senang la sket kalu aku jadi manusia.. Susah beb jadi pensel.. takde idea aku...... tritt trittt!! tiba2 henfon ku berbunyi..

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by nEeyA_deEya on Wed 17 Sep 2008, 4:30 pm

md dah..??
kenapa md dah muncul kembali dlm hidupku...???

_________________


http://nadmisz.blogspot.com/
sHaRe ur cOmmeNts WiF mE...
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 32
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by honam on Wed 17 Sep 2008, 4:37 pm

mungkinkah md dah menjadi soulmate aku????
avatar
honam
Addicted poster
Addicted poster

Male Number of posts : 108
Age : 33
Kementerian : kementerian kewangan malaysia
Bahagian : belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by nEeyA_deEya on Wed 17 Sep 2008, 4:40 pm

kenapa md dah..??
kenap bukan adi..??kenapa bukan tajul...???

_________________


http://nadmisz.blogspot.com/
sHaRe ur cOmmeNts WiF mE...
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 32
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by Adiputra on Wed 17 Sep 2008, 4:47 pm

Aku pun menjawab... suara lelaki kasar memberitahu ku,

"En. Anda di perlukan di pejabat sekarang. Eksperimen itu berjaya. En. akan disuntik dengan vaksin itu secepat mungkin. Sila hadir sekarang"

Tup!... tamat... aku jadi bengong.. ape ni? Siapa ni?

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by honam on Wed 17 Sep 2008, 4:51 pm

aku terfikir lagi...
mungkinkah lelaki tersebut merupakan profesor yang macam dalam cite pepaya tuh???
avatar
honam
Addicted poster
Addicted poster

Male Number of posts : 108
Age : 33
Kementerian : kementerian kewangan malaysia
Bahagian : belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by mEnt@L_phoBia on Wed 17 Sep 2008, 5:04 pm

ya...papaya..aku masih inagt lagi raut wajah lelaki itu..tak ubah cam kemat hasan
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 33
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by Adiputra on Thu 18 Sep 2008, 6:52 am

tiba-tiba (aku dah takde idea dah ) Laughing

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by mEnt@L_phoBia on Thu 18 Sep 2008, 8:51 am

tiba tiba langkah ku terhenti sejuta tangan menahanku..ingin ku makiii mereka berkata tak perlu kau berlari pada mimpi yang tak pasti.......wajah sarah plak muncul tetiba....bersama mak dia yang pnh aku lihat...oh sarah kenapa ko suh mak ko tipon aku n maki hamun aku hanya kerana hadiah hari jadi yang dipulangkan....
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 33
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by Zangetsu on Thu 18 Sep 2008, 8:56 am

lalu lim pun bersedih dan mencari tempat mengadu...
oh imran...oh tajul...oh mad dah.. tolong daku....
sampai ati sarah berbuat begini pada aku...
aku telah dipermainkan....lalu ku jawap..."kang dari awal lagi aku da bgtau, yang ko degil pasal, eee geram aku.."
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by honam on Thu 18 Sep 2008, 9:02 am

"arghhh...nape korang semua xpaham aku?kenapa?...biarlah aku idup membawa diri..jawab lim..(korang xbaik kaitkan lim)huhu
avatar
honam
Addicted poster
Addicted poster

Male Number of posts : 108
Age : 33
Kementerian : kementerian kewangan malaysia
Bahagian : belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by Zangetsu on Thu 18 Sep 2008, 9:07 am

dalam kesepian dan kesedihan ditinggal kawan2...
lim trus meluahkan rasa kesal terhadap sarah kepada teman...
lalu dinyanyi lagu mengusung rindu oleh spin...
" Sayu hati, sayu sekali..pabali cinta yang aku beri tak dihargai...."
wajah lim saban hari saban menyepi...di dalam atinya patutkan dia berjumpa hizal seorang pawang dgn ilmu nya yang mantap seperti minum air kaki untuk mendapat sedikit manfaat. haha
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by mEnt@L_phoBia on Thu 18 Sep 2008, 9:42 am

ni napa nama Lim kuar nih....harap nama individu yang tak berkaitan tolong jgan masukkan dalam box office nih ek......
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 33
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by honam on Thu 18 Sep 2008, 9:43 am

btol...aku sokong...
jgn keluarkan nama yg lain......
avatar
honam
Addicted poster
Addicted poster

Male Number of posts : 108
Age : 33
Kementerian : kementerian kewangan malaysia
Bahagian : belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by nEeyA_deEya on Thu 18 Sep 2008, 9:50 am

ni da jadik citer lain ni...
pe kata buat cite lain lak..
md dah...cite baru...

_________________


http://nadmisz.blogspot.com/
sHaRe ur cOmmeNts WiF mE...
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 32
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by mEnt@L_phoBia on Thu 18 Sep 2008, 9:57 am

jam kul 5.00 ptg...huh..nak kene beli juadah berbuka pose nih..kalo tak beli, takkan nak mkn kurma jer kot..kalo lah bile pas mkn kurma blh cakap arab, tentu bestkan..tp apa nak di heran,unta yang kat padang pasir arab tuh pun tak tau sepatah pun cakap arab...so pas solat asar aku pun ngajak si barjul(nama manja) g bangi jap beli juadah...tp dia tgh syok layan citer rashid sibir..pengarah kesukaan nya..mashku ingt lagi ayat ayat dalam salah satu citer arahn belia...SAYA SUMPAH MAKCIK..aku tersenyum sendrian..terkenang akan peristiwa lama...uh, sungguh retro diriku ini....aku apksa gak si barjul nih g..ngan menarik waha masam, kami pun beredar menaiki labi labi kesayangan beliau yang berwarna oren oren mangga itu.....
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 33
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by Zangetsu on Thu 18 Sep 2008, 10:05 am

lantas labi2 nyer itu nak bermanja lagi dgn beliau denagn menyakitkan kaki kanan nya di saat gaji hari raya menjelang..(pancit lg)
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by hizalovich on Thu 18 Sep 2008, 10:41 am

barjul menendang2 kaki labi2 oren beliau..''kalo aku tau perangai ko camni baik aku beli ikan keli jer!!''jerit barjul..mat dah hanya terpaku disisi barjul..beliau membetulkan sedikit kedudukan beliau agar jauh dari barjul kerana time barjul sepak labi2 orennya tadi terkena betis kering mat dah skit..sakitnya leh tahan gak la..disamping itu mat dah juga mengelap tangannya skit..rupa2nya air liur tajul pun terpercik sedikit..''marah tul tajul ni..''kata mat dah lam ati..tiba2 kedua-dua mereka terpandang....

hizalovich
Newbie
Newbie

Male Number of posts : 15
Age : 33
Kementerian : Kementerian Perdagangan Dalam Negeri&Hal Ehwal Pengguna
Bahagian : Bahagian Hal Ehwal Pengguna (Unit Pembangunan Standard)
Registration date : 2008-09-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by mEnt@L_phoBia on Thu 18 Sep 2008, 10:44 am

awak cik maadeeya kan.....
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 33
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by Zangetsu on Thu 18 Sep 2008, 10:46 am

lalu barjul senyum tersipu-sipu... marah dah ntah kemana..menampakkan muke kecinaan bangsanya itu...mad dah terpegun lalu....
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by honam on Thu 18 Sep 2008, 11:08 am

dia pun heran nape name barjul ttba leh jadi tajul???
avatar
honam
Addicted poster
Addicted poster

Male Number of posts : 108
Age : 33
Kementerian : kementerian kewangan malaysia
Bahagian : belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by Zangetsu on Thu 18 Sep 2008, 11:18 am

hai cik madeeya.. sorang jer... buke pose kat mane ari ni...barjul memulakan ayat2 romantisnya yg boleh menguris hati jiwa raga sanubari seorang pompuan.... xlupe juge dgn mad dah yg mula menunjukkan belang tarung untuk mengeluarkan hikmat memikat berkuasa 4 juta petala langit.... tetiba....
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by hizalovich on Thu 18 Sep 2008, 11:39 am

...cik madeeya mengangkat isyarat tangan yang membawa maksud..beliau seorang bisu dan sudah beranak 3..terkejut dengan pengakuan ikhlas berkenaan tajul dan mat dah berlalu dengan pantas kerana mereka sebenarnya nak bli juadah berbuka tadi..mereka pun membeli juadah berbuka..nasib baik ada keldai biru mat dah yang membawa mereka..sampai saja diumah dilihat pintu mah terbuka..pekk!!satu tamparan singgah di kepala mat dah..''hg tak tutup pintu ek..housemate kita lagi sorang tu mana balik arini..''bebel tajul seperti biasa..seingat mat dah dia tutup..mereka pun masuk ke umah lalu melihat budin@zangetsu sedang....

hizalovich
Newbie
Newbie

Male Number of posts : 15
Age : 33
Kementerian : Kementerian Perdagangan Dalam Negeri&Hal Ehwal Pengguna
Bahagian : Bahagian Hal Ehwal Pengguna (Unit Pembangunan Standard)
Registration date : 2008-09-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by honam on Thu 18 Sep 2008, 11:46 am

sedang memakan megi ala2 hantu jerangkung...
tidak dapat ku bayangkan dengan keadaanya yang mencangkung tanpa memakai baju sedang lahap memakan megi yang dibeli oleh mad dah...

'Hoi!,ape kamu buat?' sergah mad dah.....
avatar
honam
Addicted poster
Addicted poster

Male Number of posts : 108
Age : 33
Kementerian : kementerian kewangan malaysia
Bahagian : belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum