PERHATIAN
Mari lihat gambar GATHERING BERBUKA PUASA di Warisan, Putrajaya pada 18/9/08!
Latest topics
» fish oil sale
Thu 04 Aug 2011, 7:37 am by Guest

» Brown University Emergency Medicine Residency
Thu 04 Aug 2011, 3:14 am by Guest

» the benefit of fish oil
Tue 02 Aug 2011, 2:55 pm by Guest

» play casino online for free
Tue 02 Aug 2011, 1:06 pm by Guest

» смотреть гинекологический осмотр
Mon 01 Aug 2011, 6:55 am by Guest

» x-Hack hack you
Sun 31 Jul 2011, 10:48 pm by Guest

» Drug Schemata Prior
Sun 31 Jul 2011, 10:33 pm by Guest

» backlink checker backlinks service
Sun 31 Jul 2011, 8:57 am by Guest

» AppomiamictSS
Sat 30 Jul 2011, 2:10 am by Guest

Tahukah Anda?
Anda boleh customize profile anda dengan avatar dan signature.

Anda juga boleh set profile anda supaya menghantar email alert tentang aktiviti forum2 yang sedang anda layan.

Jangan lupa untuk set Timezone anda kepada GMT+8 supaya masa anda selaras dengan kami. Semua function ini boleh didapati di PROFILE.
Gallery



Sambung Cerita...

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by Zangetsu on Thu 18 Sep 2008, 11:52 am

makan megi ....jawabnya dgn selamba
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by ida on Thu 18 Sep 2008, 11:56 am

"pang"satu tamparan hinggap di muka budin..
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by honam on Thu 18 Sep 2008, 12:02 pm

xcukup dengan tamparan, barjul pula melayangkan tendangan terbang kearah muke budin..melekat tapak kaki saiz 9 di pipi budin...
ku lihat budin sedang terlompat2 seperti anak kera.....
lagi menyirap darah mad dah melihat budin berkelakuan sebegitu rupa......
Dengan rakusnya........
avatar
honam
Addicted poster
Addicted poster

Male Number of posts : 108
Age : 33
Kementerian : kementerian kewangan malaysia
Bahagian : belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by mEnt@L_phoBia on Thu 18 Sep 2008, 12:16 pm

mereka berdua menyepak terajang budin...uh, sungguh lazat dapat sepak mamat nih...
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 33
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by Zangetsu on Thu 18 Sep 2008, 12:45 pm

oit oit..apasal korang terajang aku....kuang ajar kata budin lalu mengeluarkan belang tarung lalu mengkarate kepala mamak dua ekor tuh...
ceh kuang asam..xleh tgk org senang..jeles la tuh....kate budin lg
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by ida on Thu 18 Sep 2008, 1:01 pm

tengkorak ko tak leh tgk org senang..yg ko g makan megi tu nape..blm maghrib lagi la..ko ingat ko duk Malaysia timur ke nak buke pose awal?nih..
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by Zangetsu on Thu 18 Sep 2008, 1:03 pm

blom magrib aper nyer...da amsuk waktu laaa... dgr la radio tu...mengong tol...
xtanyer dah... kan dah kene karete.... tu arr..kecik kecik xmo skolah... da besor menyusahkan org...marah budin dgn penuh emosi dan perasaannya...lalu
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by hizalovich on Thu 18 Sep 2008, 3:57 pm

satu lagi penampar sulung lekat kat dahi budin..penampar tu dgtnya dari makcik sebelah umah..''tu azan asar la nak..'',katanya sambil berlalu pergi..keadaan sepi seketika..seperti malaikat tgh lalu naik skuter..lalu sarjul,mat dah dan budin yang tak pose menunggu dgn sabar waktu berbuke hinggakan mereka lupe nak semayang asar..azan maghrib berkumandang..selesai sumenya tajul bertanya kepada mat dah..''terawih kat surau tu ka?'',mat dah jawab..''uish..surau tu black list ar..ada tahlil lak..''..lalu kedua2 mereka memandang budin yang da tido dgn tgn pun tak basuh..lalu marjul menambah..''kalo camtu kita.......

hizalovich
Newbie
Newbie

Male Number of posts : 15
Age : 33
Kementerian : Kementerian Perdagangan Dalam Negeri&Hal Ehwal Pengguna
Bahagian : Bahagian Hal Ehwal Pengguna (Unit Pembangunan Standard)
Registration date : 2008-09-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by Zangetsu on Thu 18 Sep 2008, 4:06 pm

join skali..haha....tp sarjul dgn mad dah tidak menyedari bahawa budin selepas itu bgn semula untuk menunaikan solat isyak terawih berserta dgn wirid yang panjnag sehingga ke larut malam.... lantaran itu, hizal jiran tingkat 12 datang mengintai untuk menceritakn keadaan sebenar...
ibarat tanduk lembu melengkung, tanduk kucing tak nampak...
sekian
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by hizalovich on Thu 18 Sep 2008, 5:27 pm

''sekian''..kata budin bila selesai solat..pekk!!lalu hizal(dari tingkat Cool menampar dahi budin..''sekian otak ko..bila abih semayang bagi salam la dol..assalamualaikumwarohmatullah..''

hizalovich
Newbie
Newbie

Male Number of posts : 15
Age : 33
Kementerian : Kementerian Perdagangan Dalam Negeri&Hal Ehwal Pengguna
Bahagian : Bahagian Hal Ehwal Pengguna (Unit Pembangunan Standard)
Registration date : 2008-09-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by honam on Thu 18 Sep 2008, 5:30 pm

rupa2nya begitu jahil si budin ni dalam bab2 agama...
secara tiba2,mad dah dan barjul terjaga dari tidur mereka...
sekali lagi mereka terkezut beruk sebab budin masih lagi berada dirumah mereka...
dengan langkah panjang, mad dah pun...........
avatar
honam
Addicted poster
Addicted poster

Male Number of posts : 108
Age : 33
Kementerian : kementerian kewangan malaysia
Bahagian : belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by Zangetsu on Thu 18 Sep 2008, 5:32 pm

walaikumusalam warahmatullah....lalu budin membalas salam... tetiba sekumpulan lelaki berbaju putih datang menangkap hizal lalu dibawa nya menaniki sebuah van yang mempunyai tulisan ' ORG SAKIT JIWA'.. salah seorang lelaki itu minta maaf dan menerangkan bahawa hizal telah melarikan diri dari hospital sakit jiwa sejak dua hari yang lepas lagi... pelbagai usaha telah di lakukan untuk menangkapnya semula... setelah usaha menangkap itu selesai ...lalu budin menutup semula pintu dan meneruskan qiamullai nya dengan penuh khusuk dan tawaduk...
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by Adiputra on Fri 19 Sep 2008, 6:59 am

Dengan tidak semena2.. Keadaan kembali tenang seketika.. Rupanya sesi tangkap menangkap orang sakit jiwa tadi hanyalah khayalan si budin. Kerana geramnya dengan mereka, dia berfikiran macam tu sehingga nampak macam real. Walhal takde pape berlaku. Budin kemudiannya hanya dapat berniat untuk kejadian tersebut. Dia kembali membuat sesuatu di rumah matdah...

Disambung cerita,
Sedar dari tidur, matdah dan tajul serta hizal terkezut beruk sebab budin masih lagi berada dirumah mereka...
dengan langkah panjang, mad dah pun...........

melangkah panjang2 ke arah budin.. kelihatan seperti seorang yang sedang main roller blade ke arah budin.. (camera mula focus di muka gigih mat dah)...

Masih tak sampai.. dia melangkah panjang2 lagi... (camera focus muka budin sat kemudiannya ke muka gigih mat dah yang sedang melangkah)

masih tak sampai lagi. (camera focus di kaki matdah yang sedang melangkah)....

masih lagi tak sampai ke budin kerana langkahnya panjang (camera focus pada jam di dinding)

massssih lagi tak sampai (camera focus ke budin yg sedang duduk sambil hisap rokok menanti mat dah sampai.. kemudiannya ke muka gigih mat dah)

masssih lagi belum sampai (camera focus kearah budin yg sedang membuat kuih bahulu.. kemudian ke arah matdah yg berpeluh2 melangkah kegigihan)

aduhhh penatnya tunggu.. masih lagi tak sampai!!! (camera focus ke arah budin sedang tidur..)

Zupppp!! barulah sampai... selepas 20 minit... alangkah jauh perjalanan tersebut.. lalu mat dah pun berkata..

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by Zangetsu on Fri 19 Sep 2008, 11:53 am

memang mengong la penulis majalah nih....
lalu mad dah pun membuang majalah bertajuk' WRL of Adi" yg br diterbit oleh adi... lantas dibuatnya buke itu sebagai pengelap tingkap... kemudian barjul dgn mata kuyu setelah br bgn dr tido berkata :....
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by ida on Fri 19 Sep 2008, 12:35 pm

alamak..aku dah xder idea best la nak smbung citer ni..
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by honam on Fri 19 Sep 2008, 12:40 pm

sambung barjul lagi"Ape kate kita tamatkan saje cite ni?sbb dah melayang ntah kemana?"...seperti biasa Mad dah duduk termenung utk berfikir tajuk cite lain...
tiba2 mad dah pun memulakan cite baru dengan ayat..................
avatar
honam
Addicted poster
Addicted poster

Male Number of posts : 108
Age : 33
Kementerian : kementerian kewangan malaysia
Bahagian : belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by Zangetsu on Fri 19 Sep 2008, 12:42 pm

wahhh... majlis mencari jodoh kat warisan....lalu mad dah mengontek adi bg membincangkan isu-isu yang berkaitan (spt ayat panggil mesyuarat)..lalu jawap adi........
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by honam on Fri 19 Sep 2008, 12:46 pm

adi menjawab"arghhhhhhhh!! aku xnak baha punye cite!xbest! xpaham...aku nak Mad Dah jugak!''...
lantas Mad Dah pun datang sekali lagi untuk memulakan cite baru...
avatar
honam
Addicted poster
Addicted poster

Male Number of posts : 108
Age : 33
Kementerian : kementerian kewangan malaysia
Bahagian : belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by nEeyA_deEya on Fri 19 Sep 2008, 3:46 pm

ish..
kenapa lambat sangat md dah memuculkan diri..
sekumpulan pembaca setia ternanti2 kemunculan md dah dengan cite barunye...

_________________


http://nadmisz.blogspot.com/
sHaRe ur cOmmeNts WiF mE...
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 32
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by ida on Fri 19 Sep 2008, 3:55 pm

tau takpe..aku siap tido..n skrg dh bgun balik..mat dah tak muncul2..mane mat dah ni...
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by Zangetsu on Fri 19 Sep 2008, 3:59 pm

haha..kehilangan mad dah...
penyampai maklumat akan diberi 2 biji popia..
cepat
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 32
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by Adiputra on Wed 24 Sep 2008, 7:11 am

mereka semua menanti kehadiran mat dah di lokasi pengambaran. Sebagai pengarah, mat dah berkuasa buat apa saja. Masalahnya, pelakon telah dimekap dan didandan sebegini rupa, Di manakah director tersebut? Satu misteri.. Tiba2, salah seorang pelakon wanita menjerit seperti terlihat sesuatu yg menakutkan dan mengerikan.. Orang2 di lokasi set tersebut bergegas ke arah jeritan dan mendapati....

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by ida on Tue 07 Oct 2008, 11:38 am

mad dah tiba dengan tenggilingnya..tapi...
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by mEnt@L_phoBia on Tue 07 Oct 2008, 11:44 am

dia terus meluru ke toilet...adus.....nak berakkkk....
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 33
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by ida on Tue 07 Oct 2008, 11:48 am

dengan muka selamba..mad dah terus menuju ke toilet sambil..
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambung Cerita...

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum