PERHATIAN
Mari lihat gambar GATHERING BERBUKA PUASA di Warisan, Putrajaya pada 18/9/08!
Latest topics
» fish oil sale
Thu 04 Aug 2011, 7:37 am by Guest

» Brown University Emergency Medicine Residency
Thu 04 Aug 2011, 3:14 am by Guest

» the benefit of fish oil
Tue 02 Aug 2011, 2:55 pm by Guest

» play casino online for free
Tue 02 Aug 2011, 1:06 pm by Guest

» смотреть гинекологический осмотр
Mon 01 Aug 2011, 6:55 am by Guest

» x-Hack hack you
Sun 31 Jul 2011, 10:48 pm by Guest

» Drug Schemata Prior
Sun 31 Jul 2011, 10:33 pm by Guest

» backlink checker backlinks service
Sun 31 Jul 2011, 8:57 am by Guest

» AppomiamictSS
Sat 30 Jul 2011, 2:10 am by Guest

Tahukah Anda?
Anda boleh customize profile anda dengan avatar dan signature.

Anda juga boleh set profile anda supaya menghantar email alert tentang aktiviti forum2 yang sedang anda layan.

Jangan lupa untuk set Timezone anda kepada GMT+8 supaya masa anda selaras dengan kami. Semua function ini boleh didapati di PROFILE.
Gallery



Dunia Lelaki

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Dunia Lelaki

Post by Adiputra on Mon 15 Sep 2008, 10:30 pm

dan poyo moyor...

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Dunia Lelaki

Post by Zangetsu on Thu 18 Sep 2008, 3:42 pm

DUNIA LAKI....
nape bile baca topik ni ati aku rs semacam je ek....
lain macam jek bunyi dia...nape ek...
DUNIA LELAKI....isk isk isk..xpatut xpatut
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 33
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Dunia Lelaki

Post by dayonagi83 on Thu 18 Sep 2008, 4:21 pm

alah baha..
ko bukan mmg lain mcm ke?
ok lah,sekurang-kurangnya xlah korg terasa
kepupusan korg..hahaha..
tp aku rs..sekarang nie..semua dah masuk dunia wanita..
org post kat sana semua benda..
dah carca marba aku rasa..
tp lelaki mesti ada topik sdr kan..
contohnya....
kenapa lelaki egonya tinggi sgt?
jwb baha jgn x jwb..
avatar
dayonagi83
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 175
Age : 34
Kementerian : MOF
Bahagian : Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Dunia Lelaki

Post by Zangetsu on Thu 18 Sep 2008, 4:36 pm

haha..da nama laki...hahha.wat wat xpaham
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 33
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Dunia Lelaki

Post by Adiputra on Fri 19 Sep 2008, 7:33 am

Ego itu perlu. itu yang buat kami lain dari perempuan. Bagi aku perlu ada ego seorang lelaki. tapi ada la level dia. Seorang lelaki yg tak punya ego bukanlah lelaki yg hebat kerana tidak mampu bersaing dengan lelaki lain.

lelaki yg terlebih ego dia pulak tak bagus.. so seorang lelaki sepanjang hidup dia akan belajar level of ego dia.. actually ada check and balance dlm proses tu..

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Dunia Lelaki

Post by dayonagi83 on Fri 19 Sep 2008, 9:17 am

tp aku rasa,pompuan pun ada ego..cuma xlah setinggi or sekomplikated lelaki..
coz pompuan yg ada ego ni biasanya yg pernah t'luka..
tp kan,aku paling x suka lelaki yg konon2 x suka pompuan but at the end menangis bagai nak rak if xdpt pompuan yg dia nak..
tp apa yg aku tabik kat lelaki dorg ni jarang yg pandai b'selindung..adalah yg pandai tp mostly lembab..
aku akan t'haru kalo dgr lelaki menangis tp biarlah air mata tue tumpah utk org yg betul..betul x?
tp nak ty,antara ego n air mata..yg mana permata b'harga seorg lelaki?
avatar
dayonagi83
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 175
Age : 34
Kementerian : MOF
Bahagian : Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Dunia Lelaki

Post by asmanita_bpk on Fri 19 Sep 2008, 9:43 am

dayonagi83 wrote:tp aku rasa,pompuan pun ada ego..cuma xlah setinggi or sekomplikated lelaki..
coz pompuan yg ada ego ni biasanya yg pernah t'luka..
tp kan,aku paling x suka lelaki yg konon2 x suka pompuan but at the end menangis bagai nak rak if xdpt pompuan yg dia nak..
tp apa yg aku tabik kat lelaki dorg ni jarang yg pandai b'selindung..adalah yg pandai tp mostly lembab..
aku akan t'haru kalo dgr lelaki menangis tp biarlah air mata tue tumpah utk org yg betul..betul x?
tp nak ty,antara ego n air mata..yg mana permata b'harga seorg lelaki?

ahaks.... bagus bagus...soalan simple yg complicated.. huhu.... hai sang lelaki jawb ler soalan bes ci kak ni...

asmanita_bpk
Regular poster
Regular poster

Female Number of posts : 61
Age : 37
Kementerian : Treasury
Bahagian : Bahagian Perolehan Kerajaan
Registration date : 2008-09-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Dunia Lelaki

Post by dayonagi83 on Fri 19 Sep 2008, 10:44 am

baha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
ko mana?apasal x appear nama ko?
merajuk ker..wei..kate x suka merajuk..
buruk la wei lelaki merajuk..
cepat la jwb soalan aku..
mesti gempk jawapan ko..
baha!baha!baha!......
avatar
dayonagi83
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 175
Age : 34
Kementerian : MOF
Bahagian : Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Dunia Lelaki

Post by Zangetsu on Fri 19 Sep 2008, 11:55 am

isk isk jen jen... aku ada keje skit laaa...
kalu aku xdek keje penuh kat topic tu aku post..hahaha
pebarang majuk...ingat aku adi ker ske2 ati je nak majuk..
hak hak...
soklan ape ko tanyer... math ke alam dan manusia.. kacang je tuh...
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 33
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Dunia Lelaki

Post by ida on Fri 19 Sep 2008, 12:14 pm

soklan je..antara ego dan airmata,mane yg lebih beharga bagi lelaki..ha,jawab..jgn tak jawab
avatar
ida
Hardcore poster
Hardcore poster

Female Number of posts : 242
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Dunia Lelaki

Post by Zangetsu on Fri 19 Sep 2008, 12:16 pm

alaaa...kacang jer... ego laaa...
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 33
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Dunia Lelaki

Post by Zangetsu on Fri 19 Sep 2008, 12:17 pm

tp biase laaa...
ego pun biasenye pudar gak bile basuh nge air mata kan...
well..depend laaa
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 33
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Dunia Lelaki

Post by Adiputra on Wed 29 Oct 2008, 3:42 pm

antara ego dan air mata.. aku kene kata ego...

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Dunia Lelaki

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum