PERHATIAN
Mari lihat gambar GATHERING BERBUKA PUASA di Warisan, Putrajaya pada 18/9/08!
Latest topics
» fish oil sale
Thu 04 Aug 2011, 7:37 am by Guest

» Brown University Emergency Medicine Residency
Thu 04 Aug 2011, 3:14 am by Guest

» the benefit of fish oil
Tue 02 Aug 2011, 2:55 pm by Guest

» play casino online for free
Tue 02 Aug 2011, 1:06 pm by Guest

» смотреть гинекологический осмотр
Mon 01 Aug 2011, 6:55 am by Guest

» x-Hack hack you
Sun 31 Jul 2011, 10:48 pm by Guest

» Drug Schemata Prior
Sun 31 Jul 2011, 10:33 pm by Guest

» backlink checker backlinks service
Sun 31 Jul 2011, 8:57 am by Guest

» AppomiamictSS
Sat 30 Jul 2011, 2:10 am by Guest

Tahukah Anda?
Anda boleh customize profile anda dengan avatar dan signature.

Anda juga boleh set profile anda supaya menghantar email alert tentang aktiviti forum2 yang sedang anda layan.

Jangan lupa untuk set Timezone anda kepada GMT+8 supaya masa anda selaras dengan kami. Semua function ini boleh didapati di PROFILE.
Gallery



Kerajaan baru?

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by hizalovich on Thu 18 Sep 2008, 10:26 am

haha..cam tak biasa lak...papahal layan...eh jap..mat dah mkn ngan org2 besar skang ek..hebat la ko mat dah.. nk sembah ko leh tak??tah2 ko pun terlibat ngan konspirasi pertukaran kerajaan ni..tapi benda ni kan spekulasi..tapi bagi aku..anwar adalah genius lam berpolitik sama cam mahathir..dia kan protege mahathir..cuma takla hebat cam mahathir..sumanya tak mustahil ngan taktik dia..

hizalovich
Newbie
Newbie

Male Number of posts : 15
Age : 33
Kementerian : Kementerian Perdagangan Dalam Negeri&Hal Ehwal Pengguna
Bahagian : Bahagian Hal Ehwal Pengguna (Unit Pembangunan Standard)
Registration date : 2008-09-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by Zangetsu on Thu 18 Sep 2008, 10:27 am

tu dia ramalan pawang kita..
hahha...mad dah jd idola plak...
cepat2 mintak air kaki..
wat basuh muke pg2 sebelum pi kerja
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 33
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by intan_bpk on Thu 18 Sep 2008, 10:33 am

muahaha..nti dia jd ptotege ayah pin lak..jadi ayah mad..
ayah_mad, aku mintak 1 jek, serapkan kita yg kontrek nik jadi tetap
avatar
intan_bpk
Regular poster
Regular poster

Female Number of posts : 54
Age : 34
Kementerian : Kewangan
Bahagian : BPK
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by Zangetsu on Thu 18 Sep 2008, 10:37 am

hizal ape lg..
pi la jampi...
mintak ayam golek nge pulut salut kelapa..
best tuh wat sahur
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 33
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by mEnt@L_phoBia on Thu 18 Sep 2008, 10:40 am

tntng mlm td tuh, aku duk ngan orang kuat PKR..yang g ikut anwar sana sini...tp dia taklah terlampau fanatik..dia pun ada gak cakap tntng ezam n azmin ali suma tuh...apa yang yang dia teangkan banyak base on fakta n logik...ntahla...kita tunggu dan lihat...semoga kita nih tak terancam udah
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 33
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by Zangetsu on Thu 18 Sep 2008, 10:44 am

tol tol...
pasal office mate aku cakap org tgh beli barang makanan byk2..
buat stok.. takut ada perintah berkurung...
ye laa..pak lah tetiba jadi menteri defense.. xpenah2 di buat org...
huhu..so balik karang beli la megi byk2..wat stok...
beli laa mee ruski.. buatan malaysia anak bangsa kita serta di main halal...
murh jer.. 5 hinggit 5 paket.. terdapat di pasaraya dan kedai runcit berdekatan...
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 33
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by intan_bpk on Thu 18 Sep 2008, 10:50 am

ruski tu berdaftar dgn kementerian kewangan dan bertaraf bumiputera tak??..ehehe..

aku tak rasa akan ada perintah berkurung..tp rusuhan aku tak sure.kang jadik reformasi blk..aku takmo negara2 lain tolong sebok utk negara kita..bom ke keta kebal ke..fuhh..mintak simpang.aku lom kawen, aku lom keja tetap..byk lgi bnda yg aku lom wat..huhu..

ayah_mad, ko bg la hint sket2 psl apa yg ko tau..jadi ke nk tukar kerajaan??aku tak sabo dh nih..
avatar
intan_bpk
Regular poster
Regular poster

Female Number of posts : 54
Age : 34
Kementerian : Kewangan
Bahagian : BPK
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by Zangetsu on Thu 18 Sep 2008, 10:52 am

huhu...
tp kalu nak sekat peralihan kuasa ada satu cara jer...
darurat.. tu yg aku takut... xnampak ura2 pak lah nak letak jawatan
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 33
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by hizalovich on Thu 18 Sep 2008, 11:28 am

hmm..bagi aku benda ni takkan jadik sampai darurat kot..tapi ada kemungkinan gak jikalau..anwar kena ISA..

hizalovich
Newbie
Newbie

Male Number of posts : 15
Age : 33
Kementerian : Kementerian Perdagangan Dalam Negeri&Hal Ehwal Pengguna
Bahagian : Bahagian Hal Ehwal Pengguna (Unit Pembangunan Standard)
Registration date : 2008-09-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by Zangetsu on Thu 18 Sep 2008, 11:29 am

ooo...
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 33
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by nEeyA_deEya on Thu 18 Sep 2008, 1:30 pm

kengkawan..
isu ni jgn dibincangkan terlalu mendalam ek..
sebab akan menyentuh sensitiviti sesetengah pihak..
lau nak suarakan pendapat atau pandangan better kite wat secara umumnya..
aku pon ade terlebih cakap sudaa...mintak maaf lau statement aku agak kurang disenangi...
so bersama2 la kita memelihara keharmonian group kita

_________________


http://nadmisz.blogspot.com/
sHaRe ur cOmmeNts WiF mE...
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 33
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by Zangetsu on Thu 18 Sep 2008, 1:33 pm

betol2..
bg pandangan biase2 sudaa...
xyah la da maki kutuk caci cuci camtu..
biase2 sudaaa
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 33
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by Adiputra on Thu 18 Sep 2008, 10:39 pm

Kawan2.. setelah dibaca topic ni, ada sesetengah masih tak brape tahu apa tujuan sebenar pembikinan forum ni (ceh cam filem lak)..

Aku ada terangkan sedikit di topic topic jangan berpolitik.

Memandangkan kita ini pegawai kerajaan dan forum ini dibina atas pelantikan kita di MOF, maka dinasihatkan kawan2 tidak berbincang secara direct. Mohon disimpangkan sedikit menjadi bentuk ilmiah dan tidak bersifat attacking. Ingat yg kita dah sign agreement...

Terima kasih..

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum