PERHATIAN
Mari lihat gambar GATHERING BERBUKA PUASA di Warisan, Putrajaya pada 18/9/08!
Latest topics
» fish oil sale
Thu 04 Aug 2011, 7:37 am by Guest

» Brown University Emergency Medicine Residency
Thu 04 Aug 2011, 3:14 am by Guest

» the benefit of fish oil
Tue 02 Aug 2011, 2:55 pm by Guest

» play casino online for free
Tue 02 Aug 2011, 1:06 pm by Guest

» смотреть гинекологический осмотр
Mon 01 Aug 2011, 6:55 am by Guest

» x-Hack hack you
Sun 31 Jul 2011, 10:48 pm by Guest

» Drug Schemata Prior
Sun 31 Jul 2011, 10:33 pm by Guest

» backlink checker backlinks service
Sun 31 Jul 2011, 8:57 am by Guest

» AppomiamictSS
Sat 30 Jul 2011, 2:10 am by Guest

Tahukah Anda?
Anda boleh customize profile anda dengan avatar dan signature.

Anda juga boleh set profile anda supaya menghantar email alert tentang aktiviti forum2 yang sedang anda layan.

Jangan lupa untuk set Timezone anda kepada GMT+8 supaya masa anda selaras dengan kami. Semua function ini boleh didapati di PROFILE.
Gallery



Kerajaan baru?

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Kerajaan baru?

Post by Adiputra on Sat 13 Sep 2008, 8:35 am

Ape kes ek dalam paper skang? Ape yg syiok? Kerajaan baru ni jadi ke tak? Kesian bebudak bajet kene wat bajet lagi skali kalu jadi.. huhu.

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by intan_bpk on Mon 15 Sep 2008, 12:47 pm

so far, rase cam tak jadi tubuhkan pada sok (16/09/08).katanya nk pospone. aku pon tatau la..
harapan aku 1 jek, kalau kerajaan berubah, aku nak pegawai kontrek ni diserap jd tetap..leh ka??..
avatar
intan_bpk
Regular poster
Regular poster

Female Number of posts : 54
Age : 34
Kementerian : Kewangan
Bahagian : BPK
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by Adiputra on Mon 15 Sep 2008, 1:00 pm

So kalu dorang tak jadi.. kita la tubuhkan...

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by nEeyA_deEya on Mon 15 Sep 2008, 2:25 pm

haa...
yg tu aku sokong sangat la adi...
hehehehehe

camne nak jadik..
da sah2 parlimen tak bersidang...
lagipon sume menda2 tu melalui agong..
ade jugak yg kena tulah kang...

aku nak mintak tukar la..
aritu lau ko jadik pm aku nak jadik ksp..
aku nak tukar skang...
aku nak jadik ksn..
so aku leh kuarkan pekeliling untuk sume bebudak kontrak...
terus masuk tetap, terus dapat portfolio..
muahahahaha
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 33
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by fizah budget on Mon 15 Sep 2008, 3:40 pm

mmg dh sah2 la pembangkang xkan dpt tubuh kerajaan bru esok..so, adi peluang kta semakin cerah utk ko tubuhkn kerajaan bru...yg nk jd KSN tue jgn lupa tunaikan janji anda utk menetapkan bdk2 kontrak..pastu klu ada la geng2 kontrak yg tercicir tue, make sure diaorg dpt benefit sama ngan org tetap dpt...dr segi elaun2 kakitgn awam termasuk lah bouns...jgn jd mcm kta la nie yg xdpt pun bonus...huhuhuhu...apa lagi kta kasi TUKAR..."mcm Casa Impian lak"...
avatar
fizah budget
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 172
Age : 34
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by Adiputra on Mon 15 Sep 2008, 3:51 pm

Wow.. makin gile kuasa ko nadiya.. haha.. orait2.. sume ikot plan fizah. nanti bila dah approve, aku gi jumpa agong sat.. tanya2 leh tak kontrakkan plak mereka2 yg dah tetap tu.. biar dorang rasa cane kita rasa skang ni..

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by mEnt@L_phoBia on Mon 15 Sep 2008, 4:11 pm

korang nak jmpa agong nih kene bagi tau la dia dulu....takoot dia bz...jap jap aku miskall dia
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 33
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by Adiputra on Mon 15 Sep 2008, 4:13 pm

Waaa!! hebatnyer leh call direct ngan agong.. ko anak menakan dia ke?

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by intan_bpk on Mon 15 Sep 2008, 4:23 pm

aik..miskol jek?..sep budget ke?..kot xdpt bonus?..
hebat angan2 korg.
PM = Adi
KSN = nadeeya
KSP = ??
TKSP = ??

Aku nak jd Ketua Polis Negara leh??..
avatar
intan_bpk
Regular poster
Regular poster

Female Number of posts : 54
Age : 34
Kementerian : Kewangan
Bahagian : BPK
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by nEeyA_deEya on Mon 15 Sep 2008, 4:38 pm

hampeh..
memang gile bebudak mof nih..(aku da ter keluar)
aku tak kesah takat kuarkan pekeliling tu..
tiap2 ari ada je pekeliling baru aku wat kang...
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 33
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by fizah budget on Mon 15 Sep 2008, 5:08 pm

Kerajaan baru blum ditubuhkan lagi la md.dah...klu dh berjaya ditubuhkan bru la ko leh miscall agong...klu ko wat appointment awal2 pun xguna coz paper work lum siap lg...pastu nk kena bentangkn usul di parlimen...bulan pose nie parlimen xbersidang..lgpun si adi tu tgh pecah kepala nk wat paper work kerajaan bru dia tu..klu wat mcm lepaskn batuk di tangga, silap haribulan agong campak jerk masuk dlm tong sampah...
avatar
fizah budget
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 172
Age : 34
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by nEeyA_deEya on Mon 15 Sep 2008, 5:21 pm

aku sokong...
(sokong slalu je aku nih)
aku mmg berkenan benor le idea kawan kite si adi tuh...
bagi dia masa...
kite da leh calonkan ahli2 parlimen yg baru nih..
hahahahah
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 33
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by Adiputra on Mon 15 Sep 2008, 5:46 pm

fizah budget wrote:Kerajaan baru blum ditubuhkan lagi la md.dah...klu dh berjaya ditubuhkan bru la ko leh miscall agong...klu ko wat appointment awal2 pun xguna coz paper work lum siap lg...pastu nk kena bentangkn usul di parlimen...bulan pose nie parlimen xbersidang..lgpun si adi tu tgh pecah kepala nk wat paper work kerajaan bru dia tu..klu wat mcm lepaskn batuk di tangga, silap haribulan agong campak jerk masuk dlm tong sampah...

Zzzzzzzzz zzzzz Sleep

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by nEeyA_deEya on Mon 15 Sep 2008, 6:06 pm

hampeh punye bakal pm
tido rupannye
adi..
jgn mengulang zaman kegemilangan bergelar pm
huhuhuhu
jgn tido time bersidang..
opsss...
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 33
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by intan_bpk on Mon 15 Sep 2008, 6:08 pm

kang nti gambo ko merata alam ade..naya je weh
avatar
intan_bpk
Regular poster
Regular poster

Female Number of posts : 54
Age : 34
Kementerian : Kewangan
Bahagian : BPK
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by Adiputra on Mon 15 Sep 2008, 9:43 pm

huhu.. aku cakap kat bos besar kita.. korang kutuk dia.. huhu. lol!

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by fizah budget on Tue 16 Sep 2008, 10:10 am

Btul ckp si nadeeya tu adi...ko jgn tido jerk...kata nk jd PM baru...jgn mengulang sejarah lama beb...nnti muka ko famous masuk dlm paper pembangkang nnti...bt keja la...paper work ko bru siap cover page je agaknye...hampeh ko adi...
avatar
fizah budget
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 172
Age : 34
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by Adiputra on Tue 16 Sep 2008, 1:11 pm

Hurm.. so balik pada topic.. ape yg korang rasa pasal kerajaan baru ni?

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by nEeyA_deEya on Tue 16 Sep 2008, 2:07 pm

aku stil ngan pendapat asal aku..ade pro n kontra..
lau kerajaan baru lebih prihatin dgn isu2 pekerja aku sokong je..bukan ape..sebenarnye bagus jugak..bile ada ura2 nak tubuh kerajaan baru, hope kerajaan lama akan pk ape kelemahan dorang..n kenala perbaiki...

tp sampai skang aku pon tak dapat nampak lagi kesudahan kes ni camne..
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 33
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by Adiputra on Tue 16 Sep 2008, 9:34 pm

Sume org takle jangka apa akan berlaku.. tak mustahil gak pembentukan kerajaan baru memang akan jadi.. korang bacala harakah.. tengok cane dorang nyer serius nak tubuh.. tapi in one point aku sangat la agree ngan kata2 ko yg dengan cara cani, at least dpt sedarkan kerajaan sedia ada tentang kelemahan mereka. dorang takle goyang kaki jek di tempat yg selesa. pembangkang dah makin ramai dalam dewan da skang.. Aku tak sabar nak tengok apa akan berlaku.. Anyway! Hepi Pertubuhan Malaysia day...

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by nEeyA_deEya on Wed 17 Sep 2008, 9:57 am

16 september berlalu dgn begitu sahaja..
w/pun anwar kata dia da cukup org tp nape dia tak melangkah ke depan..??lau betol da majoriti di pihak dia, dia da buleh mintak bersidang...
ntahla..propaganda politik ni macam ni la..
apepun pada aku..selagi pemerintah menjaga kepentingan rakyat, aku tak bape berkira sangat sape dok kat atas..yg penting kita --> yg berada di bawah...

_________________


http://nadmisz.blogspot.com/
sHaRe ur cOmmeNts WiF mE...
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 33
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by nEeyA_deEya on Wed 17 Sep 2008, 9:58 am

nadeeya wrote:16 september berlalu dgn begitu sahaja..
w/pun anwar kata dia da cukup org tp nape dia tak melangkah ke depan..??lau betol da majoriti di pihak dia, dia da buleh mintak bersidang...
ntahla..propaganda politik ni macam ni la..
apepun pada aku..selagi pemerintah menjaga kepentingan rakyat, aku tak bape berkira sangat sape dok kat atas..yg penting kita --> yg berada di bawah...

tertinggal lak..org kat bawah ni penting..sebab org kat bawah ni macam tapak sesebuah negara tau..lau tapak sesebuah negara tu kuat, negara tu mesti boleh maju...
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 33
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Kerajaan baru?

Post by fizah budget on Wed 17 Sep 2008, 10:12 am

Betul tue..16 Sept dh pun berlalu..tp stakat nie blum ada apa2 perubahan bg pentdbiran kerajaan yg baru...sptmana yg telah digembar-gemburkan sblm nie..walaupun dlm paper menyatakan BN semakan teguh kerana pucuk pimpinan masih kekal di tampuk lama...tp harap sgt pentadbiran skang nie perlu dimantapkan dan klu bleh perbaiki kelemahan yg ada...fikirkan masalah rakyat...jgn terlalu excited nk mengejar kemewahan, pangkat, darjat...tanpa menghiraukan rakyat jelata...betul kata nadia..org yg berada di bawaha la nie yg menjadi asas penyokong kepada kejayaan sesebuah pentadbiran negara ini..tanpa kta semua sapa lah mereka...rakyat yg memilih mereka utk menjaga kebajikan seluruh rakyat...klu kerajaan skang masih lg leka dan alpa..xmustahil rakyat akan berubah fikiran utk menyokong kepada pihak lain utk menerajui negara...so,harap sgt kerajaan skang nie membuat sesuatu perubahan yg boleh menjamin kesejahteraan rakyat dan keamanan negara..
avatar
fizah budget
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 172
Age : 34
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by Adiputra on Wed 17 Sep 2008, 2:42 pm

Stuju. tapi korang dah baca tak surat anwar tu dlm harakah?

SURAT ANWAR

pastu korang baca gak berita terkini anwar di SINI

NOTA : Tiada niat utk menghasut. Perbincangan dijalankan secara terbuka dan profesional

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 33
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by intan_bpk on Wed 17 Sep 2008, 2:48 pm

aku rasa pertukaran kerajaan ni takde la apa pon.aku tak kesah kalau PR lak perintah.kita tgk cemana corak pemerintahan dorg..kalau tak bes, kita undi la BN lak utk next election. kuasa di tangan kita..

my personal opinion, perubahan perlu ada..sebabnya dengan adanya perubahan la Kerajaan Memerintah akan buat keja dengan telus dan berhemat. kalau takda yang bangkang, maka nti Krjn tu akan wat keja suka2 ja..
avatar
intan_bpk
Regular poster
Regular poster

Female Number of posts : 54
Age : 34
Kementerian : Kewangan
Bahagian : BPK
Registration date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Kerajaan baru?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum